Gezgin1Anne 071122 kural kuraldır bir sene içinde 90 işgünü çalışmaz iseniz maalesef hakedişiniz olmuyor. İzne ayrılır iken hem o 90 gün dolmuş olmalı hemde aktif çalışıyor olmalısınız
Fatma-AliAsaf Merhaba, birde hamilelik yasal haklarımız neler hamilelikte iş yerimizdeki yasal haklarımızı ogrenebildigimiz bir yazı paylaşır misiniz?
Aylimmm Fatma-AliAsaf günde 7.5 saatten fazla calistirilamaz. Tehlikeli işlerde yüksek yerlerde calistiralamaz. Kendi isteği olmadığı sürece hamilelik surecinde ve dogumdan sonraki bir yıl icinde gece vardiyasina zorlanamaz. Ayda 7.5.saat ücretli izin hakkınız var. Resmi tatillerde calistiralamazsiniz. Kar ve doğal afet tatillerinde calistiralamazsiniz. Mesaiye zorlanamazsiniz. Benim bildiğim bunlar. Yanlışım varsa düzeltin. Fakat iş yerinde ki. Mobing tavır vs. Sebebi ile hepsini %100 kullanan olduğunu sanmiyorum sendika varsa ya da memursa ayrıdır.
lorix35 Fatoserin merhaba ben de özel sektör çalışanıyım ayda 1 kere muayene icin izin almak hakkin. Ücret kesemezler hamilelik rutin kontrol diye geçer bilgine🌸
Aylimmm Brownie me kadar geç çıkarsan o kadar geç dönersin toplamda 16 hafta iznin var. Ve 4 aylik maaşını alırsın doğum parası aslında senin ücretli izin paran.
Psygt5 Ebebe Rapor öncesi ve sonrası içinde geçerli prim borcu çıkıyorsa eğer borcu ödemek zorundasınız malasef
1234__ Kubra1212 daha yeni yaptığım için biliyorum sın 90 gününüz olmazsa alamazsınız kesin ve net bilgi
Khena Brownie 170 i arayabilirsin. Ama şöyle yarım çalışma başka kısmi çalışma Farklı. Kısmi çalışmada dediğin gibi oluyor. Ama yarım çalışma da yarısını iş yerin ödüyor yarım çalıştığın için. Diğer yarısı işsizlik maaşı fonundan işkur ödüyor.