Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 kanka şaka bı yana kızım önce doğarsa oğlun kızıma abla mi dicek detaylı resmi varmı yakışıklı mı senin oğlan
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Ahha ne ablası aşkım dicek sjsjsjs 😂😂yakışıklı benim oğlum tabi ama üç aydır görmüyorum kendisini bakalım Ne alemde🤣🤣
Kalbiimde2can Deletedmom_116 senin oglan tam senin adina göre keyfimin kahyasimisin diyor ve gelmiyor🤣
Deletedmom_116 Kalbiimde2can Bend ededim kendi postumda onu 🤣hesap ismi koyarken dikkatli olun diye uyardım sjsj
Bet1 Burnumageliyoduslkmsn ahahaha 😂😂 eşim hemen kalkıp dolaptan ne bulduysa bana uzatmıştı al yavrum bunu tut diye 😂 hayır birde gece elektrikler ve sular kesikti gidene kadar zaten perişanlık 😂
Burnumageliyoduslkmsn Kalbiimde2can anasının oğlu falan yapsın djdjdjjd gerçi bu sefer benim kız almaz onu anasına bağlı erkek TE olabilir ama çocuğun kısmeti kapanır
Kalbiimde2can Deletedmom_116 yani icerde müebbet yatacak hali yok sen ona cok iyi bakiyon cano az rahatsiz et 🤣
Kalbiimde2can Burnumageliyoduslkmsn ayy o olmaz evet anasinin oglu cok itici geliyor direk kaynanadan sogutuyor insani🤣