bi_de_bayil_istiyosan Kızlarr merhaba çam ve sakura da perinatoloji bölümünde detaylı ultrason çekiliyor mu ? Bilgisi olan varsa yazsınn lütfenn
YaseminBatrk bi_de_bayil_istiyosan evet çekiliyor. Hatta ışıl hanıma gittim ben asistanı bakıyor önce sonra kendisi çok beğendim aşırı memnun kaldım .direk randevu bulmanız zor olur onxe normal kadın doğum polikliniğine gidip yeşil alan actirmaniz ve sonrasında MHRS den randevu almanız lazım
Bal12 bi_de_bayil_istiyosan evet cekılıyor hemde gayet güzel ılgılenıyorlar yaklasık yarım saat surüyor
bi_de_bayil_istiyosan YaseminBatrk evet canım randevu bulamıyorum ben de öyle yapıcam ilk kadın doğuma randevu alıcam ama bazı devletlerde detaylı çekilmiyor o yüzden araştırıyım dedim teşekkür ederimm 😊
miniyo YaseminBatrk Ben çarşamba gideceğim de , ekran da gösteriyor mu bize ya riskli gebeyim 30. Haftamdayım perinat takşp ediyor beni ilk kez çam sakura ya gideceğim perinat için de , fotoğraf veriyor mu veya ben video foto çekebilir miyim
YaseminBatrk bi_de_bayil_istiyosan araştırma hastanelerinin hepsinde var canım. Sen öncelik açtır sonra bulurusn intenetten inşallah
Sevfeh YaseminBatrk öncelik nasıl oluyor bende perinatolojiye randavu bulamıyorum detaylı için ikiliyide devlette yaptırdım perinatoloji bölümüne kaydım açık ama randevuya denk gelmedim henüz ekstra bişey yapmam gerek mi?
YaseminBatrk Sevfeh yo hayr eğer kadın doğum polikliniğinden yeşil alan actiysaniz sürekli bakarak takip edebilirsiniz.
Bal12 miniyo malesef ekranda size gostermıyor ultrasyon resmıde cok nadır veriyor telefona kesınlıkle cektırmıyor bende oranın takıplı hastasıyım 2 haftada bi gıdıyorım
YaseminBatrk miniyo valla bence kişiden kişiye değişiyor. Ben ışıl hanıma gittim mesela ikinci gittiğimde ki doktora hayran kaldım çok ilgili harikaydı Bana renkli gösterdi oğlumu hatta ben teelfon ile resmini çektim çıktı renkli verilmiyor ama siyah olarak verdi renkli gördüğümüz 3d pozu .
miniyo Bal12 Hem özel hem devlet takipliyim . Özel den sürekli renkli alıyorum ancak detaylı da renkli 4k oluyormuş ya o yüzden daha net güzel görünür dedim de . Siyah beyaz ise birşey anlaşılmaz gerçekten 😒🙃
Bal12 miniyo bende hem özel hem cam sakuraya gıdıyorum malesef ultrasyon kalıtesı cok ıyi degıl hatta ultrasyon kagıdı bile vermiyorlar bazen