BadeKolcu Merhaba arkadaşlar, akıntım sık sık yogun yasıyorum bu yüzden günlük ped kullanıyorum. Peçeteye silince seffaf beyaz gibi fakat akıntı fakat pedimde kuruyunca sarı oluyor nedenini bilen var mı ya da sizde oluyor mu bu durum?
Eksijelibon BadeKolcu oluyor canım normal sanırım kuruyunca renk değiştirmesi. Peçetede vs beyazsa sorun yok dedi doktorum sarı , yeşil gelirse sıkıntıymış
beyzacmvrc BadeKolcu aynen aynen bende de böyle enfeksiyon mu var diyorum her seferinde ama çatı muayenesi oldugumda da doktorum akıntın artmış doğum yakın falan dedi akıntım sarımtırak olmasına rağmen hiç enfeksiyondan bahsetmedi
Kiymetyildiz BadeKolcu hemen günlük pedi bırakmanı öneririm. Hamileliğimin başında akıntıyı takip etmek için günlük ped kullanıyordum sonra kaşıntım başladı doktora kontrole gittiğimde günlük pedi bırakmamı pamuklu beyaz çamaşır giyip sürekli değiştirmemi söyledi hatta fitil kullandım sonra rahatladım günlük pedi normalde bile önermiyoruz dedi doktorum
Brisii beyzacmvrc ne alaka benimde aşırı skıntım var öyle demedi 32 haftalıgım akıntı doğum belırtsııısmı
beyzacmvrc Brisii 37 haftalığım ben. Sancım çıktı geçen hafta Akıntın çok artmış yalancı sancılarında başlams 38 e doğru gelir çok kalacağını düşünmüyorum 39-40 lara kadar demişti. Korkma senin daha erken 😊 bende sancı vs de olunca o yüzden demistr