snlglr Merhabalar💕Dün hastaneye gittim 23 haftalık 600 gr sizce iyimi normal mi sizin kilolar nasıl 🌹
Azeriqizi Biz 22 haftalikken 457gramdik normal demisti doktorum.bence sizinkide normal zaten 30dan sonra hizli kilo aliyorlar
1asel-duru Bizde bugün öğrendik 31+4 haftalık 1850 gram ağırlığında dedi doktor haftasına göre uyumlu kilosu da normalmiş ama bana zayıf geldi o kadar da faydalı şeyler ile besleniyorum 2 kilo olur diye beklemiştim
Nidaylmz Fatmayagiz yaa maşallah sizin bizden de fazla kilonuz bize de 29+4 1722 gram 42 cm dedi doktorumuz. Ultrasonda da 32 haftalık gözüktü. Bir sorun yok değil mi sizde de sizin de baya önde sanki ? 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Fatmayagiz @Nidaylmz Tam zamanına göre ilerliyor bizimki. Eşim 5 kilo doğmuş sanırım oğlum da çekti babasına 😇 Sizinki bence normal bir sorun olduğunu sanmam gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor sizin bebiş 😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
1asel-duru snlglr sürekli yiyorum zaten günde 2 muz kaşar peyniri tahin pekmez süt ürünleri meyve yeşillik falan
Handeak 34+4 te kızım 2.750 gr doktorumuz doğuma yakın 1 haftalık ölçümlerde yanılma payı olabiliyor dedi.
Oznurdediler 29+4 haft 42 cm 1600 kg haftasına göre iyi dedi doktorum ama baya tombik bebisler varmış ❤