Mrvctn Ucuncubebis ilkokulda benim de çok olurdu annem 1 ay boyunca her haftada bir kez eczaneden ilaç alıp bit tarağıyla tarayarak arındırırdı. Bir kez ilaçlama veya taramayla geçmiyor yumurtalar büyüdükçe tekrarlamalısınız zaten 3.5 yaşındaysa yumurtalarda belli olur az çok bence ertelemeden hemen başlayın çoğalmasın
misssevval Öncelikle kendi saçlarınızı koruyun, annem ben küçükken böcek ilacı ile temizlemisti ama şimdi bit ilaçları var bence işe yarar. Birde aktardan kafirun otu almıştık annem onu bir bezin içine koyup önlüğümün yakasına dikmişti bir daha bit gelmedi
Ucuncubebis Burnumageliyoduslkmsn saçları zaten kısa omzuna anca değiyor değmiyor. Ama sirkeyi deneyeceğim inşaAllah
Sedefibrahim Ucuncubebis utanılacak yada tiksinilecek bişey yok çocuk bunlar oluyor eczaneden iki paket akın ilacı bide bit tarakları sürün ilacı ölür zaten hemen bitler tarakla çekin akşam tekrar tekrarlayın yada yarın sabah tekrarlayın bi kaç gün devam edin oluşmasın sirke falan varsa tekrar olur çünkü 1 hafta devam edin ara ara takip edin bide eğer başkasından kaptıysa sürekli dikkat etmeniz lazım
Ucuncubebis Sedefibrahim anlamadım ki nasıl oldu sürekli evdeyiz bir yere gittiğimizde yok daha 3.5 yaşında okul falanda yok
Mrvctn Ucuncubebis korkmayın bir kere temizleyince bağımlılık yapıyor annem hasta gibi ben eve gelince yüzüme değil kafama bakardı bakışlarıyla yüzüme hiç bakmazdı sinir olurdum 🤣 takıntılı olmuştu artık bu arada bit tokaları falan da var yastık kılıfını da kontrol esip değiştirin sıksık
Papatyaaa__ Ucuncubebis valla saç kurutma makinesiyle bile baktım malesef hiçbir işe yarayan çözüm yok😔yalnız bir yolu var saçları komple sıfıra vurdurmak onuda yapamam ben🥲
Azeriqizi Darilma csnim ama.ben olsam direk kestirirdim uzun ya kalin saci varsa cok zor hemde cocugada eziuet teker teker temizlemek zaman alir ilaclar filan .sonra sizede gecer tavsiyem kestirin cabucacik uzar sicaklar zaten
YaseminBatrk Ucuncubebis ben küçükken kardeşim de bitlenmisti saçları uzundu 2 ye mi ne gidiyordu yalan olmasın çok hatırlayamıyorum. Annem benzin dökmüştü bir kaç saat bekletip yıkanmistir mis gibi hepsi ölüp temizlemisti. Sonra bir daha olmadi
YaseminBatrk YaseminBatrk hatta o zaman evimizde gaz lambası vardı direk içindeki dökmüştü. Kokusu ağır olduğu icinn hemen etki etmişti. Komple heryere boca edip tülbent ile sarmıştı.
Bebisinannesi29 Ucuncubebis ben hemileliğimin 2.ayında bitlenmiştim kardeşim sayesinde🥴 Doktorum ilaç kullanamayacağımı söylemişti tek tek temizlemen gerekiyor dedi. Sonra internette araştırırken saç düzleştiricinin en yüksek ayarında saçları ince tutamlar halinde düzleştirince bitlerin ve yavrularının dahi hepsinin öldüğünü okudum ve hemen yaptım inanamadım yarım saatte kurtulmuştum sizde deneyebilirsiniz çocuğunuzda. 60 derece üstü bitler ölüyomuş
YaseminBatrk Papatyaaa__ canım komple bir litre kullanmayacaksin . Annem pamukla sürmüştü saç diplerine. Kokusu zaten etkili ya hemen fayda etmişti. Tabi yine de çocuğun yaşı küçükmüş şimdi okudum diğer yorumlarını. Dediğim givi çok çok az kullanabilirsin ya da hiç kullanma direk bit ilacı al eczaneden bir de taraginiı öyle halletmeue calis
elifcicek_07 Ucuncubebis bitin asla kirli insanlara gelmediğini biliyor muydunuz? Utanmayın eczanede ki ilaçları alıp yıkayıp tarayın geçmez se çok az gaz yağı ile tarayın hemen geçer. Yıkanınca bile çok azalır
Bebisinannesi29 Papatyaaa__ aa çok şaşırdım nasıl işe yaramadı? Acaba diplerini iyi yapamadınız mı yada düzleştiriciyi saçta az mı tuttunuz? Benim saçlarım çok gür ona rağmen bitmişti