Enes_fatma 29 haftalık hamileyim ayrıntılı felan yaptıramadım şimdi de aile hekiminden geldim beni baya korkuttu şimdi özele gitmiş olsam yapabilirler mi süresi geçti biliyorum bi önce ki yazımı okuyabilirsiniz
YaseminBatrk Enes_fatma normalde 25 e kadar bakıyorlar. Ama herhangi risk var ise şuan da bakarlar tabi özellere ver parayı bakar bence. Ama yine de ücreti ödemeden doktor ile görüşün
merve_bulut Biyerde okumuştum doğruluk payı nedir bilmiyorum ama belli bi zamandan sonra çocuğun derisi kalınlaştığı için iç organları görmek zor oluyormuş ama sen en iyisi özel bi hastaneyi ara canım daha sağlam bilgi alırsın
Enes_fatma merve_bulut kuşum bu tekirdağın ilçesinde yaşıyorum ben burda ki doktorlar özensiz 10 saniyede muayene edip gönderiyor ben tokatlıyım Tokat’ta muayene oldum aynı özel gibi bebek büyüdüğü geliştiği için çok zor şartlarda görüyorlarmış
Enes_fatma YaseminBatrk ah bide doktorlar ilgili olsa ben tekirdağdayım ilçesinde burda ilgi alaka hiç bişey ok 6. Aya kadar kalp atışını hiç dinleyemedim çocuğumun ilk bebek bide bi kere kürtaj oldum kalbi durduğu için tokatlıyım ben tokatta bir muayene oldum dört dörtlük muayene ettiler oraya gidince soruşturacam bide erken doğum riskim var 😒