Merhaba kızlar. Belki gören hatırlar cumartesi günü sancılarım ve nişanım geldi diye yazmıştım. Sabah 7.30 dan başlayan 10 dk bir düzenli sancım başladı saat10 da doktorumu aradım sıklıklıklar 8 dkya düşmüştü. Kontrole gittim nts cekildi ve aralıklar 5 dkya düştü. Acıklık henüz 1 cm doktorum eve gitmemi pilatesle hareket sıcak duş vs yapmamı istedi. Eve geldim akşama kadar vakit gecirdim 3 dkya düştü sancılarım. Bol sıcak su yürüyüş squat ne varsa yaptım saatlerce. Gece saat 1 de hasteneyw gittim 1 dk ya düşen sancılarımla açılmam 4 cm di, doktorumu cagırdılar suyumda geldi. Bu arada hiç dinlenemediğim için epidural istedim anestezi için ameliyathaneye indik ama doktor tam 5 kez denemesine ragmen yapamadı güya düzgün duramıyormuşum omurga aralarım darmış. En son demede olmayınca vazgectim geri odama cıktım. Saat sabah 6 ya geliyordu suyum gelmesine ragmen açılmam ilerlemedi bebek kanala inmedi iyice acı çekiyordum yorgunluktan ölecektim doktorum masaj yaptı herşeyi denedi ama dinlemedim açılmamda ilerlemedi. Kanamamda olunca sezeryana karar verdim tabi spinal igneyi yine anestezi doktoru 2 kez denedi ve takamadı en sonunda kendi doktorum taktı ve uyuşturuldum, o an nasıl rahatladım size anlatamam agrı ve sancıdan titriyordum artık, vee saat 06.17 oğlum dünyaya geldi gözyaşlarımu tutamadım. Odama çıktım 24 saat uykusuz olmama ragmen oglum kucağıma aldıgımda bi enerjim geldi herşeyi unuttum yazarken bile gözyaşım düşüyor. Okadar rahat be güzel gectiki hic agrım sızım yok hemen kalktım yürüdüm herişimi hallettim eğil kalk hic rahatsız olmadım inanın insan cocuguna odaklanınca kendini unutuyor🥹 suan 2 günlük paşam yanımda yatıyor umarım sizlerde sağlıkla kucagınıza alırsınız. Sorunuz varsa yanıtlarım kızlar