Bnd5341 yatak olarak ilk 2 ay park yatakta reflü yatakları vardı birer tane onda yattılar salonda benimle beraber sonra odalarına geçirdim odalarında Montessori yatakları var orda yatıyorlar hala beraber yan yana. Araba olarak joie önlü arkalı aldım e bebekten ön koltuk tam yatmadığı için doğumdan itibaren kullanılmıyor zaten kışın doğum yağtığım için sorun değildi 3aylıkken kullanmaya başladım çokta memnunum. Ayrıyetten 2 tane puset aldım 1 tane ablalarından kalan vardı bi tane daha aldık onunla dışarı çıktı ilk 3 ay. Benim olmazsa olmazlarım kurutma makinesi biberon hazırlama makinesi reflü yatağa reflüleri yoktu ama kendi odalarında yatırdığım için boğulma falan riski yoktu. Kamera çok biberon 😀 4 er biberon ları var ve az bile bence. Ana kucağı da çok lazım oluyor yemek yaparken yerken falan içine koyuyorum bizimle mutfak ta duruyorlar artık gerek yok mama sandalyeleri ve örümcekleri var ama ilk aylar şart. Birini normal birini elektrikli sallanan aldım ve boşuna para verdim ikiside sallananı sevmedi prizden çekip öyle kullanıyorum elektrikli düşünüyorsanız bence başta bir tane alıp deneyin çok pahalı yazık normal alsaymışım ikisinide aklıma gelen bunlar en çok favori ve kullandıklarım.