busrakorcan0607 Merhabalar ben 13 haftadayım hala mide bulantılarım geçmedi akşamları yemek yemiyorum ama sabaha kadar kusuyorum ilaçlar da fayda etmiyor kahvaltı ile ayakta duruyorum çoğu zaman sizlerin kaçıncı haftada bitti neler yediniz içtiniz zor durumdayım çok halsizim
Hilal2901 busrakorcan0607 5. Aya kadar kustum😔 arada bir acilden serum vs yiyerek idare ettim. Ama geciyor ya bunlar da tadı tuzu bu işin😂
adatuna busrakorcan0607 21.haftadayım dün prilam içmiyim dedim 3 kere kustum bugün maalesef devam ediyor
buusur busrakorcan0607 15+4’teyiz tamamen bitti diyemem ama azaldı en azından canımın istediklerini yiyebiliyorum ama çoğu zaman yemek pişirmek ve yemek içimden gelmiyor sulu yemekleri düşünmek bile bulantı yapıyor ve bazı kokular bulantıyı tetikliyor
cevikannesi 11+4 şu an. 4-5 gün önce kesildi bulantılarım, bazı gıdalarda kokularda oluyor sadece ama geçiyor kısa bir süre sonra. Kusmam hiç olmadı, mide bulantısı, halsizlik ve uyku ile geçti bu zamana kadar. Bi de yorulunca sol kalçam çok ağrıyor 🥲
Hilal2901 busrakorcan0607 çok kustugum zamanlara bi kaç gün iyi geliyordu en azından bisiler yiyip toparlıyordum😂