sevcann1907 4 5 haftalıkken tartıldığımda 59.8 kiloydum şimdi 16 hafta 1 günlük oldum aç karına tartıldım 60.7 kiloyum yaklaşık 900 gram yani 1 kilo almışım. Siz kaç kilo aldınız bu haftalarda? Boyum 1.60
himne_ sevcann1907 13.haftadayım 2 kilo verdim 😔 48,5la hamile kalmıştım şuan 46,5’um. Hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum aç olmama rağmen ama çok şükür bebeğimin gelişimi gayet güzel hatta ilerde gidiyo dedi doktor
goncacan sevcann1907 ben ilk 12 haftada bir kilo almistm su anda 37 hafta 12 kilo aldim toplam ama artik durdu kilo alimim muhtemelen boyle 12 kiloyla gerceklesir dogum
Mimnice sevcann1907 16+2 deyiz şuan dün doktora gittik önceki ay 1 kilo vermiştim bu ay 2 kilo almışım canım doktor dikkat et dedi önceki ay 1 kilo vermiş olmasaydım iki kilo fazla dedi 😅 54 ile hamile kaldım şuan 55 im ☺️
Aysenurrrakdag avakadominigi ne boş bi yorum hamile birine böyle şeyler söylenir mi? Almışsam sanane illaki gidecek doğumdan sonra herkes kendine baksın ya hadi
avakadominigi Aysenurrrakdag sakin olun az kilo almakda iyi degil cok kilo almakda yorum yazmissiniz fikrimi belirttim,istediginiz kiloyu alip verebilirsiniz banane.