Lilahazalxx Sigarayı anında bıraktım bir gramda canım çekmiyor hamileliğimin başından beri ama asla Türk kahvesini bırakamıyorum siz günde ne kadar içiyorsunuz
birannis_ Lilahazalxx ben günde 2 tane içiyorum doktorum günde 2 kahve hakkım olduğunu söylemişti biri gündüz diğeri akşam 2 fincan Türk kahvesi tüketiyorum
Merve_vrl Türk kahvesi günde 1 tane içildiği zaman zararı yok diye biliyorum. Ben her gün olmasa da basım agriyinca falan içerim 1 tane. Bazen çay da içiyorum açık olmasi şartıyla. Siz de içebilirsiniz yani birakmaniza gerek yok 🙃
gulseren_4664 Lilahazalxx ay bende çok içmek istiyorum ama kafam karışıyor zararı olur mu diye siz kaç haftalıksınız 😊
Lilahazalxx gulseren_4664 18 haftalığım günde 1 veya 2 içebiliyorum 2 pek olmuyor ama doktor izin verse bişey olmucağını bilsem bi 6 tane içerim asla bırakamıyorum
Dilan00- Lilahazalxx günde 1 fincan içiyorum arada gün aşırı doktorum hergün 1 fincan içebilirsin demişti
minikinsantanesi Bende kahveyi aşırı seviyorum ama içmemeye çalışıyorum ve araştırdım kafeinsiz Türk kahvesi satılıyor ondan aşıp deneyeceğim siz de deneyebilirsiniz
Didemmm88 Doktorum bana da 1 maksimum 2 demişti. Kafeinsiz olanları bende bulursam deneyeceğim. Deneyen var ise merak ediyorum tadında fark var mı