DiDem123 minik-mucizem hayır tabiki benim oğlum 36 haftalık doğdu ama çok şükür gelişmişti küveze girmedi içini rahat tut tatlım ☺️ Bazende 40 haftayı tamamlayanlar bile girebiliyor. Şans meselesi yani
Rasev minik-mucizem kaç haftalik? Benim kizim 37+6 da doguldu kuvoze girdi ama hastanede benle ayni odada kiz vardi 34haftada dogum yapdi bebegi kuvozo girmedi hic
Caglasmsk minik-mucizem ciger gelisimine bagli canim. Benim eltim 32+2 haftalik dogum yaptı hic kuvoze girmedi masallah.
minik-mucizem Kendim için değil çok şükür ben şuan 33.haftadaym. Bi arkadaşımın o tehlikesi var da şuan 23 haftalık onun ki 28 de falan doğum yapmış olsa da bi skntı olmaz dimi ciğer geliştkten sonra kalmama ihtimali de var yani dimi ? Bide 2 hafta önde gidiyor 25 haftalık gibi düşünün şuan herhangi bi skntısı olur mu acaba ciğer gelişimi iyiyse katmazlar dimi küveze
ikizlerimveannesi minik-mucizem 28 de falan doğsa girer canım çok küçük bir hafta çünkü biz 31 haftalık olduk ikizlerimle Allah korusun şimdi doğsalar girerler dedi doktorum haftasına göre ikisi de iyi durumda olmasına rağmen her şeye hazırlıklı olmak lazım