ggizem1 sedef-ucarr benim ilk hamileliğim ağrılarım oluyor ama sancımı anlamıyorum doğum sancısı yada ay sancısını nasıl ayırt ediyorsunuz
sedef-ucarr ggizem1 doğum sancısı olsa anlarsınız. Belden, karın kasık kısmına ve oradan bacaklarının yarısına kadar şiddetli vuruyor. 10 saniye falan sürüp duruyor. Vücut kasılıyor o an zaten biraz.
Duyguirfan Smysmysmy1 bende çok korkuyorum inşallah kolayca bende doğum yaparım çok güzel anlatmışsınız gözünüz aydın olsun 🤲😊
Haticenuuur Smysmysmy1 ayy çok güzel rabbim bizlere de böyle güzel doğum nasip eder İnşallah . Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah ♥️
Zehraumut Smysmysmy1 Allah bağışlasın kuzum sana bende ilk oğlumda normal doğurdum şimdi inşallah ikinci de normal olursa iyi olur normal en rahatı bence
Bebegimlebuyuyorum Smysmysmy1 okurken nasıl gözlerim doldu ya ne kadar duygulu ne kadar özel anlar 🥺🥺🥺 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bütün anne adaylarına kolay doğum nasip etsin inşallah 🤍
bdenerigokce Aslhna arkadaşım normal doğumda da 45 gün oldu hala doğru düzgün oturamıyorum dedi 🤷♀️ kişiye göre değişiyor
Nagihan_93 Ftmrn bende 39+2 deyim bugün Persembeye kadar bekleriz dedi cuma suni deneyebiliriz dedi korkuyorm kendi sancım gelse keske ikinci gebeliğim 🫤
asiyeninannesi Smysmysmy1 ay şaka mı en korktuğum şeyide yaşamışsın ama kesi ve onları hissetmek ama yinede çok güzel allah size bağışlasın
Smysmysmy1 asiyeninannesi normalde kimse hissetmiyormuş bile ama benim vücudumla alakalı biraz sanırım uyuşma konusunda biraz sıkıntılıyım. Bir de doğum çok hızlı olunca beklemedik uyuşmayı ondan dolayı böyle oldu. 🙈