Dusenerler SevgiKNGR ne yalan soyliyim benim vuruldugum gün kolum kalkmadı ya ağrısı oldu ama ertesi güne daha rahattı
myangelson SevgiKNGR bende ağrı olmadı çok hafif geçti 2 doz da. Çok çok az bir ağrı oldu kolumu bir yere falan çarpınca o kadar
Minikannesi00 SevgiKNGR benim bir hafta kolum odun gibiydi oynamıyordu çok ağrıyordu ,kişiye göre değişiyor bence.
Busra30 Kişiden kişiye göre değişiyor bende ağrı olmadı hiç hissetmedim bile iki dozu da . Aşı olup banyo ya girmezsen bişey olmaz
Glsh97 Ben 10 Mayıs’ta oldum ilk dozu hiç acıma ağrı şişme olmadı sadece o gece kolumun üstüne yatamadım 12 Haziran da ikinci dozu olacağım
peri5860 SevgiKNGR Ben oldum ilk gün olunca pek bir şey hissedilmiyor ama ikinci gün ağrı oluuor tabi bir de ateş olmuştu bende hafif ama bir gün sürdü bunlar ertesi gün çok azalmıştı üçüncü gün kalmadı bile etkisi zaten olmamız gerekiyor doktorum da dedi olmamız gerektiğini
Ozge111 SevgiKNGR geçen hafta oldum hemşire şişlik yada ağrı alerji olabileceğini söyledi çok şükür hiçbişey olmadı aşı olduğumu bile unutmuştum 😂
Semaazz SevgiKNGR bende dün oldum dün hiç bişey hissetmedim ama bugün hafif ağrı ve bolca baş ağrısı yaptı inşallah yarına geçer 🤦♀️🤦♀️
Hlm_srn07 SevgiKNGR Bende çok korkuyordum.2 kere oldum 1. Ve 2. Aynı hafif kola ağrısı ve ağırlık gibi hissettim birkaç gün elhamdülillah atlattım.Üzerine yatmayın Bi kaç günde o kolla çok iş yapmayın inşallah hafif atlatırsınız.
sacmalamakizim SevgiKNGR İlk dozda ağrı olmamisti, ama 2. Dozda 2 gün agridigini hatırlıyorum çok değil az.
dtml SevgiKNGR 2 dozu da oldum hiçbir şey olmuyor korkmayın bir güncük çok hafif bir kol ağrısı dışında💙
Gzmerk 2 dozda da hiçbir yan etki yaşamadım sadece aşı yapılan yere deyince sızlıyordu ilk gün o da hemen geçti
Kubracigimm SevgiKNGR ben iki dozu da yaptırdım , hiç ağrı sızı olmadı. Biraz bünyeyle alakalı sanırım bir de ben olumlamanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Hiç ağrır mı sızlar mı düşünmedim , olumlu düşündüm. Olumlu da oldu şükür 🙏