Sevinchelif Merhaba kizlar bir hafta önce seker yuklemesi yapildi bugun sonucu söylemek icin aradilar yuksek cikmis ve simdi beni seker doktoruna gönderiyollar cok kirkuyorum cok fazla endiseleeim var
birannis_ Sevinchelif benimde geçen hafta yapıldı gebelik şekerim yüksek çıktı suyum fazla kilomda fazla çıktı dahiliyeye yönlendirdi perşembe günü dahiliyeye gideceğim ona göre sanırım bir takip aşaması olacak ve diyete başlanacak büyük ihtimalle şekere bağlı tansiyonum da var kendim 1 haftadır dikkat ediyorum şeker yapacak herseyden uzak duruyorum yemiyorum suyu bol için şeker için en önemli şey su
ilhanbetty Sevinchelif hiiiç korkma sakin ol muhtemelen diyetisyene yönlendirecek bi beslenme programı verecekler, şekerli gıdalardan uzak durmaya çalış hiçbir şey olmuyo merak etme yengemde de hamilelik şekeri çıkmıştı ondan biliyorum
Sevinchelif ilhanbetty Saolun icim rahatladi biraz biz 5 senedir bekliyoruz bebegimizi simdi en ufak biseyde bille cok uzuluyorum kendim icin degil onun icin allahim butun evlatlarimi bagislasn inshallah
Nagihanbyksy Hiç korkmayın benimde gebelik şekerim çıktı 2 hafta önce . Diyete başlandı . 2 hafta dikkat ettim dün kontrolüm vardı . Beslenmenize dikkat ettiğiniz sürece şekeriniz yükselmiyor . Bol su ve yürüyüş yapmalısınız.
Sevinchelif Nagihanbyksy Sagolun icim rahatladi biraz bu sabah tellefondan sonucu söylemmek icin aradillar ondan beri ne yapacagimi bilmiyorum üzülmekte istemiyorum ama yinede kafaya takiyor insan