aaslim Kızlar reçetesiz uyguna alabileceğim magnezyum önerir misiniz doktora gitmeme çok var yazdırmadan alacağım
beyzzsenturkk aaslim osteocare kullanıyordum sabah içsem akşama ağrım sızım kalmıyordu devlet karşılamıyor ama yinede bir sorun tüm hamileliğimi onla geçirmiştim
Bet1 aaslim magnorm kullaniyorum ben çok memnunum sağlık ocağındaki doktor da yazar. Sağlık ocakları daha yakın oluyor
Ndt aaslim benim doktorum magosit verdi günde bir tane. Doktora gitmeden sağlık ocağına da yazdırabilirsiniz. Reçetesiz fiyatı da aşırı pahalı değil galiba. 160-170 tl civarında diye biliyorum ama emin değilim yanlış olmasın.
Edolili beyzzsenturkk Bacak kramplarım ve ara ara baş ağrılarım oluyordu sizin şikayetlerini nelerdi? Doktoruma soracağım 1 hafta sonra kontrolüm var
beyzzsenturkk Edolili cok fazla bacaklarım uyuşuyordu sabahları kramptan deli oluyordum bazen kalçama kramp giriyordu özel hastanede yazdırdım bu ilacı farklı magnezyum kullansam da en iyisi buydu
aaslim Ndt aslında bulsam bunu alacaktım başka yere gitmeye de üşendim, bi dahakine denicem teşekkğr ederim ☺️
eylulmihrasmom aaslim eğer şase içebilirseniz magvital çok işe yariyor ben içemedim değiştirdim magosit kullanıyorum şu an