Nisanyagmurum Kızlar düşük tehlikem var ilk bebeğimi 14 haftalık kaybettim şuan 6 haftalık hamileyim progestan fitil olarak kullandığımda kasıklarımda yanma ve ağrı oluyor sizlerde varmı böyle durum
Dmlaay Nisanyagmurum benim şuan 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde de doğuma kadar kullandım nerdeyse öyle belirtilerim olmadı şuandada yok. Doktoruna danışırsan çok iyi olur bence. Bazen rahim büyüdüğü içinde ağrı olabiliyor.
Bet1 Nisanyagmurum 17. Haftadan beri kullanıyorum 33 haftalık olduk ve kasık ağrım hep vardı ama belki benim başka sebeplerdendir doktora sor istersen
ms_annisko Nisanyagmurum ben de fitil olarak kullandım günde iki defa, 10 haftalıktı başladığımda. Ağrı yapmamıştı bende
MirsT Nisanyagmurum rahim büyütmesinden kaynaklı da oluyor canım normal zamanda da ağrıyor ani harekette bıçak bayar gibi oluyor bu normal
ms_annisko Nisanyagmurum evet belki de ondandır enfeksiyonun yanma yaptığını duymuştum doktorunuza sorun bence Allah sağ salim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Nisanyagmurum Doktora gidene kadar her soracağımi planlıyorum bunuda kaybedeceksin diyecek gibi geliyor unutuveriyorum🥹 verdiğiniz bilgiler için hepinizden Allah razı olsun 🤲