Sultannbstrk Hcran06 çektirdikten sonra ki ay ovulasyonla hamile kaldım bende açıktı çok şükür benimde inşallah sizde hemen kalırsınız 🤲🏻
Hcran06 Sultannbstrk inşallah 3 senedir denemediğin bişey kalmadı bitkisel olsun ilaçlar olsun ama ovulasyon testini ilk defa yapcam kuzum bu arada senin adına sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥰
Sultannbstrk Hcran06 ovulasyonla kaldığımı aldım 🙈🙈 peşine yine kaldım hemde ikiiiiz😄 benim de 3. Senemden sonra oldu bebeğim ümidini yitirme vakti saati vardır hep öyle düşün
Bryldz7 Susamtohumununannesi 19 unda yumurtlama 20 sinde çatlama gördüm ilk defa böyle koyu oldu hep yok gibi silik olurdu insallah vardır Insallah sizde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz
Susamtohumununannesi Bryldz7 Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah hayırlı haberler alın 🙏🙏 çok teşekkür ederim
Hcran06 Sultannbstrk yaa ne mutlu sana bende sabrediyorum ama bazen işte yenik düşüyo insan tüp bebek için başlamadan hep doğal olsun istedim inşallah bana da uğurlu gelir bende hamile kalırım 🥰
Hcran06 Bryldz7 kuzum ben ilk defa bu ay yapıcam çok anlamam ama inşallah olmuştur Rabbim hayırlısıyla nasip etsin🥰
Egelikiz @“Bryldz7”#Hayirli Olsun canim bence var Benimde yumurtlamaya göre bat 2 Haziran 18 Mayis yumurtlama 19 catlama oldu bugün 12. Günüm Test yaptim cikmadi senin Adina coook sevindim bebisin sımsıkı tutunsun sana 🤲🏻❤️❤️
Egelikiz Bryldz7 Aminnn güzelim hayırlısı bakalım nasip olursa iki gün sonra yeniden yapcam varsa çıkar insaAllah 🤲🏻❤️❤️
Bryldz7 Hcran06 insalalh canım yapacağın zaman post ac yardımcı oluruz insallah kısa sürede olur seninkide🥰