Kumru_6694 Kızlar gnaydın. Geceden beri karnıma mideme kramplar ağrılar giriyor uyutmadı az önce istifra ettm halen ağrılarım var kanamam olmadı ama alt karın ve üst karın kramp giriyor sizce Dr gtmelimym önemli bişey mi ilk defa böyle oldum
Denizinci Kumru_6694 bence gidin. En azından aklınızda şüphe kalmaz. Ne olur ne olmaz ben duramazdım 🤷♀️
Patiquin Kumru_6694 ben 17 haftalığım arada bende de oluyor ama benim bulantı kusmalarım devam ettiği için oluyor. Kusarken vücudum çok kasildigi için karın bölgemde oluyor dediğiniz şikayetler. Sizin kusmalariniz devam etmiyorsa doktora bir görünün ama önemli bir şey olacağını sanmıyorum. Bu dönemlerde krampların normal olduğunu duymuştum.
Kumru_6694 Denizinci tmm cnm bi gideyim bende kararsz kaldım gıda zehirlenmesi mi yaşadım tam bilmiyorum da ktü oldum
Denizinci Kumru_6694 çok geçmiş olsun. Kasık ağrıları ve regl ağrısına benzer ağrılar bazen hafif hafif olabiliyor , bunlar normal ama . Şiddetli ise ve uzun süreli ise Allah korusun sorun olabilir. Tekrar geçmiş olsun.
Patiquin Kumru_6694 ya çok geçmiş olsun ciddi bir şey miymiş bende de oluyor sürekli ben normal sanıyordum 😟
Kumru_6694 Patiquin bağırsak enfeksiyonu geçirmişm tedbir amaçlı kalın dediler :( sağolun belirtiler şiddetli olursa bnm gibi sizde Dr görünün