Tugceleventsoy Defne0568 ben hep özele gidiyorum geçen haftaya kadar yüzde 80 erkek dendi bu hafta kız dendi
Sdkaozmen Agg0207 Banada 13 de erkek dediler iki oğlum detaylı ultrason da kız demelerini o kadar istiyorum ki şimdi 18 haftalık erkek dediklerinde pipisini falan gösterdiler mi size
Agg0207 Sdkaozmen canım biz görmüştük valla bacak arası erkekti meğer kordon girmiş bacak arasına 😀 sonra kız olduğu belli olmuştu ama inşallah hakkınızda hayırlısı olur insan kız evlatta ister iki erkekten sonra.benimde ikinci kızım olacak inşallah insan elinde olmayanı çok istiyor
Ukde Gizemrs nipt sonucunda tam olarak nerede yazıyor cinsiyeti? Benim sonucum bugün geldi, sorduğumda sağlık bakanlığı cinsiyet raporlamamızı yasakladı dediler. Nerede yazıyor söylerseniz ben de bakayım🙈
diyetimsi1seyler mariamzz ikili tarama yazıldı göremedi dr 7 haziranda randevum var muhtemelen öğreniriz diye düşünüyorum 😊
esraEb AmineSH allah bağışlasın 🤗 detaylıda da yanlış çıkma ihtimali var mı acaba. Benim detaylıda erkek dedi öncesinde de erkek dendi geçen hafta farklı bi doktora gittim kız gibi dendi. Kafamı karıştırdı 😤
Bircicekanne Ogretmenanne21 merhabalar birşey sorabilir miyim NIPT testinden sonra 2 li 3lü tarama da yaptırdınız mı ayrıca testin ücreti ne kadardı
Ogretmenanne21 Bircicekanne nipt testinden sonra 2-3 lüye gerek kalmıyor fiyatı 5700 dü genoks ta yaptırdım
AmineSH esraEb en net detaylıda belli olur dediler ama yine de bilmiyorum ki öyle olunca da acaba mı diye hep kafa da bi soru işareti olur rahat rahat Alışveriş yapılmaz ki 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
esraEb AmineSH aynen öyle ne yazık ki. Beşinde kendi doktoruma gideceğim 28 haftalık oluyroum o zaman. Alışveriş yapmadım henüz 🤦♀️