Dmrsm Sibelsibos teşekkür ederim kuzum yoğun bir tempo işte bebeğim olsada izne çıksam diye düşünüyorum ama nerdeee 😁
Sibelsibos Dmrsm ay insalllahhhh inşalllah valla kim başardım hamileyim dese ben daha çok umutlaniyorum bana pozitif enerji oluyor 🥰🤲🤲🤲
momsbaby22 Sibelsibos aynen öyle Rabbimin bizden daha iyi bildiği şeyler var bunu düşünüp sabırla beklemek çok önemli ve en önemlisi ve benim asla yapamadığım akışına bırakmak😂💕
nesli5154 Sibelsibos Çok sevindim umarım en yakın zamanda bebiş haberleri çift çizgiyide görürsün bende denicem hayıt tohumu herkes öneriyor
Sibelsibos nesli5154 evt bende öneri ile başladım sonra güzel böyle testlere yansıyınca paylaşmak istedim bacılarımla 😄
Hcran06 Sibelsibos balım bende deniyorum sabahları aç karnına sıcak su kaynatıp sahana aldığım 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu Bi iki kere bastırıp sıcak suyu üzerine döküp 5 dakka bekleyip süzüp içiyorum sen nasıl yapıyorsun
Sibelsibos Hcran06 bende demleme usulü yapıyorum 15 dakka bekletip sabah içiyorum canım aynı hemen hemen sadece dakka farklı 😊
nesli5154 Sibelsibos Soğan kürünüde beraberinde içtinmi bir ara onuda içiyordun canım ikisi aynı anda içiliyormu diye sormak istedim
Hcran06 Eşinde sperm eksikliği harekeysizliği yavaşladı olanda çakşır suyu ve keçi boynuzu pekmezi kullana bilir☺
Sibelsibos asya2425 ben adet Ken başladım bazıları adet bitip 2 gün sonra başlamış bazıları adet biter bitmez başlamış sen nasıl istersen sonuçta 14 sonra yumurtlamaya yardımcı olmak için kullanıyoruz 😘😄👍
Hcran06 Sibelsibos ne demek Vallahi bildiğin bütün bitkisel şeylere yazarım ben sana başkaları da yararlanmış olur hem Bir de Çakşır suyu var aklında bulunsun onu hem eşin içiyor hem kendin içiyorsun bacım🥰🌸
Sibelsibos nesli5154 evt ama onu bi arkadaş bırak o adet söktürücü yumurtlamaya ugraşıken sakıncalı deyince hemen bıraktım kuzum 😄