Meeryem Dunden beri gecmeyen bir bas agrim var tam bugun sabahta siyah renkte kustum bunun sebebini bilen varmi bebekte kotu bir durum mu vardir
Mustafayigitvebeytugannesi Meeryem bence doktorunu ara. Ben ilk defa duydum siyah renkte kusmak. Hani siyah renkli dışkı olsa anlarım da kusmak hakkında fikrim yok. Üstte kalsın belki bilen birisi olur.
Bet1 Meeryem doktoruna sorsan çok daha iyi olur baş ağrısı tansiyon yüksekliğinden olabilir ama siyah renkte kusmak çok ilginç
Annesii34 Gebelikte baş ağrısı olduğu zaman direk acile gidip tansiyon ölçtürmelisin gebelik zehirlenmesi yaşıyor olabilirsin vakit kaybetmeden en yakın acile git
Bet1 Meeryem ilk defa duyuyorum böyle bir şey vitaminler genelde büyük tuvalet rengini değiştiriyorda kusmayı ilk kez duydum. Benim 2. Hamileligim bu hamilelikte 33 oldum hâlâ kusuyorum ama hiç öyle siyah değil ilginç geldi.
Meeryem Bet1 evet banada cok ilginc geldi benim sabah kusmalarim bitmisti 16 haftaya kadar ara ara devam eder dediler ama ilk defa boyle biseyle karsilastim acile gidip kalp atisini dinlemekte fayda var icim oyle rahat edicek gibi
Bet1 Meeryem sağlık ocağında da bakarlar kalp atisina fetal doppler la. Ama ben ultrosonda falan bir soeun olacağını sanmam başka bir mide probleminiz vardır belki
Meeryem Bet1 saglik ocagi bakmadi ultrasonla onlarda migdeyle alakalidir dedi ben biraz tedirgin oldum
karperisi Siyah kusma tehlikeli olabilir midenizle ilgili, demir ilacı dışkıyı değiştiriyor siyah yapıyor ama kullanıyorsanız acaba kusmayı da etkiler mi diyr düşündüm hiç yaşamadım.