Kızlar çok şükür buraya yazmak bana da nasip oldu 🤎 cumartesi (39+6) saat sabah yedi gibi tuvalet için kalktıgımda ılık bir iki avuç bir şeylerin aktıgını hissetttim. Çok enfeksiyon sıkıntısı yaşadım gebelikte yine akıntı mı diye düşübürken yürüdükçe gelmeye hafif hafif devam etti ve baktıgımda da hafif pembeliklerle kankar var suyun içinde yapışkanlı bi sıvı.. anladım ki suyum gelmiş. Eşimle toparlanıp bir saat sonra hastaneye gittigimde iki cm açılmam oldugunu söyledi. Böyle hafif adet agrısı gibi bel agrılarım var ama öldürmüyor yani beş dk arayla falan.. neyse ilk doğum oldugu için 12-24 saat içinde bekliyoruz dediler falan ama ben zaten saat yaklaşık beşe kadar sancıdan ölmeme rağmen sadece beş cm e kadar açılabildim. Önce suyu gelenlerin doğumu daha zor oluyormuş bu arada kuru oldugu için bebek zor iniyor kanala. Sancılar neredeyse hiç geçmiyordu bi saniye dinleniyorsam 2 dk falan kemik kırılması gibi acı çekiyordum artık delirmek üzereyken tuvalete gitmek istedim. Baktım kimseden fayda yok dua ede ede kaynar suyu actım deli gibi tuvalette kakamı yapmaya çalışıyorum. Gelmeyince gelmeyince ama o istek de geçmeyince anladım ki açıldım ben belki 200 derece falan kaynar suyla haşlanıncaya kadar tuvaletten kalkıp duşta çömeldim her yerimi yıkadım bu şekilde biraz rahatlıyorsunuz bu arada çokkk tavsiye ederim. Duşta kakamı yapmaya çalıştım hala tuvaletim var ama bebektir de tuvalete falan düşürürüm dşye korktugum için duşta kakamı yapmaya çalışıyorum :) neyse artık emin oldum eşime bağırdım ıkınma isteği gelmiş diye koş hemen hemşirelere söyle dedim ama hemşireler tabi başta geliyoruz dediker de inanmamışlar hani kaç saattir beş cm olan kız nasıl 15 dk da ıkınma isteği gelir diye. Bir geldiler muayene etti doktor kii bamm. TAM AÇIK HEMEN YATAĞI HAZIRLAYIN. Ben kalkıp yatağın yanına çömeldim başladım sancım geldikce ıkınmaya onlar yatagı kurup beni çıkardıklarında da belki bi 5 dk sürmemiştir cigerim çıkıyordu en son bağırırken :) ama gerçekten çıkan kalbimmiş kucahıma alınca anladım 🤎 öyle işte kızlar benim hikayem de bu ama enfeksiyon çıktı kızımda da onu küveze yatırdılar buraya kadar gülümsemeyle yazdıgım hikayem gözyaşıyla son buldu.. onu bekliyorum doktora bir hafta diye görünüyor bebeğin sonrası toparlamasına bağlı dedi 🙏🏻 nolur dua edin çok ihtiyacım var.. süt vermeye çalışıyorum ama ilk günler sağım yapmak çok zor kanıyor kanını silip yine sağıyorum yeter ki iyileşsin 🙏🏻