beyzacmvrc Nur_50 sıcaklığını iyi ayarlayamamissinzdr Yeniden mayalayin tutar bu sefer inşallah ama sütü ilitinca kesiledebilir bilemedim YouTube dan bakın bı.tutnayan yoğurt için videolsr vardır
Elif949494 Nur_50 benim de taş gibi tutan yoğurdum kaç defadır sünüyo ya sıcaklığı mı tutturamadık yaptık
Bilge1hira Nur_50 mayaladığın tencerenin altına kaynar su köy tekrar üstünü birşeylerle kapat tutar soğuk mayalamışsındır . Birde sakın tekrar ısıtma peynir olur 😂
Kubracigimm Nur_50 benimde başıma geldi öyle bir kere Aynı sütü üç kez denedik yine olmadı,süt formu da bozulmadı ama yoğurt da olmadı. Buzluya kaldırdım bende küçük şişelerle çöreklere poğaçalara kullanalım diye 🤭
Nur_50 Elif949494 Hep taş gibi yoğurt olur ben süt kaynak sonra ılımaya bırakırım içine elimi değdirir 10 kadar sayarım elim aşırı derece yanmazsa mayalarım ama neden böyle birşey oldu anlamadım ilk defa gördüm süt hala süt.😀
Elif949494 Nur_50 bizim burda geçen asma yaprağı toplıyıdum kaynanamın ordan kadın sen hamilesin toplama ağacı kurutçan dedi ona bugün bi soram illa diyecek bişeyi vardır jdkfjjrj bende senin gibi yqpıyom sünüyo eşim artık doğurunca yaparsın sütleri ziyan ettin deyip duruyor
Kubracigimm Nur_50 hep de aynı şekilde fırında mayalarım , sütten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben 😅
Bet1 Elif949494 ilk defa duyuyorum o kadına göre hiç yemek yapmamak gerek ne güzel olur 😂 benimkiler taş gibi oluyor 33 haftalık hamileyim
Bet1 Nur_50 sıcaklığını büyük ihtimal tutturamamissinizdir. Mayalama işlemi bittikten sonra kapağı açık bir şekilde bekletin bide buzdolabında 1 gece öyle daha iyi tuttuğunu sizde farkedersiniz
Nur_50 Elfve sıcak suyu kaynattım içine koydum üstüne bez örttüm taş gibi olmuş ama içine su katmışlar çok tencere yarısı su kalan yarısı yoğurt 🤣yoğurt hiç cıvık değil ama süte işlem yapmışlar bariz belli
Makif Nur_50 Nur_50 firini az bisey isitin koyun tencerenizi mayalanir öyle artik tas gibi olmaz ama civik bi yogurdunuz olur