beyzacmvrc Namaza uyandım yatmadan da vardı ağrım kasiklarim da falan. Ayağa kalkınca zorla yürüyorum bacak aram öyle bı ağrıyor ki çok fena baskı yapıyor aşağıya kasiklarm agriyody zaten baya Açılma ile alakalı bişey olabilir mi by ağrı 37+3 olduk
cocuklarimcanim beyzacmvrc bende 37+1im aynı durumdayim dün Dr kanala iyice yerleştiginden kaynaklı olduğunu söyledi ağrıların nstde sancı çıkmadı çünkü her an firlicsk gibi hissediyorum birde alt bölgede aşırı sıkışık ve ağrı yapıyor takip ediyorum her an su Nisan vs gelir mi diye
YaseminBatrk beyzacmvrc kanalda iyice yer yapıyordur ondan Korkma açılım da olabilir tabi ama sancı şu Nisan yoksa bekle gitme hastaneye. Bende şimdi iki defa istifra ediyordum onun sebebine uyandım hala midem kötü. Namazı kılınaca uykum kaçtı 🤭😂
yesillimonn beyzacmvrc Bende şuan uyuyamiyorum aksam 9 da kasılmalarım oldu kasiklarima ağrı girdi gece 2 ye kadar düzensiz devam etti o sirada uyumuşum 4 te wc ye kalktim şuan 5 dakika da bir sanci vuruyor karnima kasiklarima nefes alamiyorum 😭
beyzacmvrc cocuklarimcanim oda olabilir Kanala iyice yerleştiği içindir herhalde nişan su vs gelmedi çünkü sadeve karnım çok sertleşiyor bide uyumadan felaket hareketliydi
beyzacmvrc YaseminBatrk gece duşa girdim karın ağrısı mide bulantısı başladı karnım devamlı sertleşip duruyodu zaten kasıklarım agriyodu Sonra uyuyakalmism kalktm zor yürüyorm feci şekilde ağrıyo Şimdi de devam ediyo paytak paytak yürüyorum evin içinde zorla
YaseminBatrk beyzacmvrc canım git görün doktora bı. Belki acilim oluyordur . Bir şey yoksa 10 gün muane süresi vae hagtaya gene normal muane olmaya gidersin.
Deletedmom_116 beyzacmvrc Vajinamin kemikleri tuzla buz olmuş gibi resmen Yani böyle pişik olursunda acır ya onundaha beteri ama pişik değil değişim bişey ya
beyzacmvrc Deletedmom_116 Allah yardımcın olsun 🥲 inşallah bir an evvel sağlıkla gelir de hayırlısıyla kurtulursun. Gelişimi aynı mı hala
Hilal2901 beyzacmvrc başı aşağı dönükse baskı yapıyordur. İdrara sıkıştıgında da bıcak saplanır gibi ağrı oluyordur yürütmüyordur 🥲
beyzacmvrc Hilal2901 evet öyle oluyo zaten ama idrara sıkışık değilken de oldu dün otururken makatima kadar agei yapiyodu komple Oturamiyordum totomun üstüne 😬 şimdi daha iyi
beyzacmvrc YaseminBatrk şimdi daha iyiyim. 36 da gittim 2 hafta sonra çağırdı çok uzun geldi zaten süre 🙄