Mls9899 Eşim de bende rüyamızda gamzelı kız çocuğu görüyoruz bı kaç zamandır cuma da kontrele gıdıcem cinsiyet için sizce bu bi işaret midir ?😍😊
Caglaaa Mls9899 benim tutmuştu bende eşimde annemde rüyamızda kız gördük kızımız olacak Allah gönlünüze göre verir inşallah 😊
Nurcankarakaya Mls9899 bende kız görüyodum eşim babam annem ise erkek ama kızım olucak anneler hissedermiş çok şükür ben baştan beri kız istiyordum rabbim nasip etti ❤️
Miram65 Nurcankarakaya ben erkek guruyom doktor dedi kizabenziyo 13 haftalıkken dedi 4 aylik olunca bi daha gidecm değişir mi bilmiyorum
Nurcankarakaya Miram65 banada o haftalarda erkeğe benziyo dedi taki detaylıya girene kadar sonra öğrendim ki kızım olucak ☺️
Cnnakbb Bende hep kız istediğim için heralde gördüm ama bugün kesin erkek dedi ve 3.erkek geliyor Sağlıkla gelsin 🤷🏻♀️
Ezgi14 Mls9899 ben hem kiz hem erkek gordum 😂😂 en son cinsiyet ogrenmeye gitmeden bir gece once bir suru kiz bebek ayakkabisi gordum. Ve kizim olacagini ogrendim bir gun sonra :)
ZeynepEdaa 4 kere kizim olduğunu gördüm ruyamda 16. Haftamda kizimin olacagini öğrendim❤ tersi cikar diyorlar ama genelde çoğu kişi ruyasinda ne görüyorsa o oluyor sanki 💁
hhh Mls9899 bende bi sefer kız bebek görmüştüm rüya tabirine baktım erkek bebeğe işaretmiş 🙂 bakalım daha cinsiyetimiz belli değil 🙂