Kucukcicek61 Kızlar doğum çantanıza atistirmalik tarzı birsey koydumuz mu? Doğum yapanlar yada keşke alsaydım şunu dediğiniz bisey? Sanki kesin lazım olur gibi geliyor bana bilemedim ya
guzelanne01_ Kucukcicek61 geceden yemeyi içmeyi bırakıyorsun zaten sezeryansan doğumdan sonrada katı gıdalar yiyemiyorsun Alınması gereken bişey olursada yakınlarınız alır
cokkasmabeabi Kucukcicek61 çantam yoktu (gotumde don bile yoktu eşime verdiler 😂😂) ama hastaneye giderken bol bol hurma yemiştim iyi de oldu tok tuttu. Bu sefer herhalde hastane çantama kettle ve sallama çay koyarım 😂
Tugraseda Kucukcicek61 hastanede size ve refakatcınıza yemek veriliyo zaten. Ayrıca doğum yapar yapmazda katı gıdaya müsade edilmiyo
Busrata33 Kucukcicek61 Sezaryen olacağı için birşey almayacağım sadece bu doğumumda taze meyve suyu,komposto meyve suyu yapacağım çünkü asla hazır kutu içmiyorum 1.de çok zorlanmıştım.Diğer herşeyi yemek saatime uygun yakınlarım yapmıştı çorba yemek vs ya da almıştık.Normalse mutlaka götürün doğum sonrası acıkırsınız hemen yiyebiliyorsunuz.Kabız etmeyecek şeyler tüketin mutlaka
[silindi] Hurma badem fındık yanında olabilr gitmeden de gebelik şekeriniz yoksa balolabilir tahin pekmez olabilir
Simayy1 Doğum yapacağınız gün çorba vs veriyorlar güçsüz kalmaman için normal olacaksa tabiki Doğumdan sonra da zaten sıvı şeyler tüketiyorsun canım
Kediannesi21 Kucukcicek61 sezeryan olucaksanız mutlaka kahve doğumdan cıkar cıkmaz icirmisti doktorum o anesteziyi bitter cikolata ve kahvesiz zor atıyosun
busragil Kucukcicek61 normal dogum yapacagim, 37 haftayi bitirdik🤗 Kuru kayisi, hurma, kaju, badem, findik vs. falan koydum bi kavanoza bir de bitter çikolatalar aldim. Malum enerjiye ihtiyacım olacak, dedim bunlari atıştırırım 😃
beyzzsenturkk Kucukcicek61 normal doğum yaptım servis odasına gecemedim doğumhanede kaldım ve dışardan yemek içmek bişeyler sokmak yasaktı keşke valizime bişeyler koysam demiştim kahve bitter çikolata o kadar canım cekiyordu ki verdikleri bir avuc seyle resmen aclıktan ölüyodum yani 3 tane galetayla kim doyar ki bence yanınızda bulundurun