Kubrataskran Kızlar herhangi 2 hastaneden birinde sezaryen doğum yapanınız var mı? Doğumunuz nasıl geçti . Doktorlar ebeler hemşireler nasıldı davranışları size karşı? Anestezi dozunu nasıl neye göre belirliyorlar bileniniz var mı
Gulsumunn_ Kubrataskran bildigim kadariyla mamak devlet hastanesinde dogum yok bir kez oraya kontrol icin gitmistim kan falan veriyim diye gebe takibi yapmiyoruz biz diyip sadece ultrasonla bakmisti
Esayser Kubrataskran Mamak d.h sadece 20 haftaya kadar ultrasondan bakıyor öyle detaylı bir kadın doğumu yok . Etlik şehir hastanesinde sezaryen doğum yaptım 3 ay oldu mükemmel bi doğum ve sonrası geçirdim orada . Çalışanlar ve hastaneden çok memnun kaldım
Kubrataskran Esayser benimde arkadaşım orda doğum yaptı pek memnun kalmamış kafam karıştı açıkçası. Teşekkür ederim
Nure22 Elifmom doğum hanesi çok temiz ve titizler de baya. yengem düşük yaptığında bi gece kalmıştık. keşke o şekilde şahit olmasaydık ama bende bilkent necati hopcada takipliyim ama ali can hocaya geçmneyi düşünüyorum hem sakin de baya
Elifmom Destkar canım gecen hafta rahatsızlandım oraya gittim. ilk defa bana yakın diye .Alican hoca var orda çok tatlı çok ilgili ona gidebilirsin
gokcetugumm Kubrataskran merhaaba doğumunuz oldu mu bende orada yapmayı düşünüyorum nasıl geçti beni de bilgilendirir mjisiniz acaba