Pamuk Kızlar hadi herkes annesinin söylediği bir sözü yazsin 😄 Benimki hiç yaptigimi beğenmez. “Elalem seni kinamaz anası bisey öğretememiş diye beni kınar.” daha bir çok bu sadece örnek 🤭🤭
Esra_Omer_21 Pamuk birsey istediginde bulamazsam, eğer ben oraya gelip bulursam sana o zaman gosteririm derdi ya, bide ben biraz tutumlu degilim diyelim sen gittigin ewi batirirsjn derdi. Kocam şikayetçi 😂
Pinklove Pamuk Seni doğuracağıma taş doğursaydım derdi küçükken hep bana 🤭 E ama hakediyordum çok yaramazdım öyle böyle değil😁
reisMom Pamuk “ anne olunca anlarsın” Ki o kadar dogru bir sözmüş ki canım anam onu üzdüğüm zamanlara üzülüyorum kendime kızıyorum henüz dogmamış 39 haftalık bir kızım var karnımda ve ben onu ilk hissettiğim andan itibaren daha iyi anlamadım annemi düşüncelerim bile değişti ondan sonra dogsa kim bilir neler olacak
Pamuk cahilelafanlatamazsinyorulmaa Benim yaptığımı hiç beğenmez bisey yapmayincada aman yerinizden kalkmayın hizmetçi yapar der😂
Ada_ada Pamuk canım anacım iyiki de öyle büyütmüş, şimdi gurbetlerde tek başıma hallediyorum her şeyimi çok şükür😍
Sevdayaz Sizi de ben büyüttüm beni mi beğenmiyorsunuz? Çocuktan sonra en çok kullandığı laf😂 ay bide şey var benden çıkmış beni beğenmiyor😂 Ben bazen fazla müdaheleci olabiliyorum oğlum konusunda özellikle o zamanlar😂
gulten_01 Pamuk Çok yorulduğumu dile getirdiğimde iş hayatım ev hayatım vs bana hep “Senin yüreğin ölü ya da sen ezelden böylesin “der
Dilaraanl Pamuk valla beni bırakıp memleketine gitti. Gitti diye ben gönül koydum. Kaynanamlar niye gitti insan kızını bırakır mı yanında olmaz mı diye beni darladı. Benimde anneme ihtiyacm vardı herkesin oldugu gibi. Ama yok yani. Üstüne bide bu lafı söyledi zoruma gitti. Dünyada bi ben hamile değilim ama onun hamile olan tek cocugu benim.