Narinsuu Kızlar hiç sancım falan yok 38+5 oldum. Bebek iri olduğu icin doğsun istyrm hayırla sağlıkla. Mümkün mü böyle bı gece aniden sancımın tutup doğumun baslamasi?
Ftma2 Narinsuu evet canm mümkün benim hiçbir belirti yoktu hatta oturdum kapı için sus yapıyordum kayinvalideme dedim anne doğada sevsek acaba ne zaman gelir falan diye konuştuk geri ben saat 12 de eşim geliyor gece aşağıya indim eşimle oturduk biraz uyu falan diyene kadar saat 2 oldu 3.5 lavaboya sıkışmış gibi uyandım yataktan kalkar kalmaz benden bisey aktı ben suyum geldi sandık hemen hastaneye gittik zaten sokamizin başı hastane yürüme mesafesi yürüyerek gittik bebes kanala yönelmiş idrar torbama aşırı baskı yaptığı için o boşalmış acilmam da 2cmdi artık doğum başladı ne zaman geleceği bilemeyiz dedi ebe ertesi günü öğle 2dw oğlumu kucağıma aldım kendi sancimi cekerek
beyzacmvrc Narinsuu bende çok merak ediyorum bunu😂 belim ağrıyor habire toplaniyo ama düzenli bişey yok
Selmapiskin Narinsuu Tabiki de mümkün. Ama genelde bi etken olması gerekiyor. Bir gün öncesinden yapılmış yürüyüş. Temizlik egzersiz benim öyle olmuştu.
Narinsuu Lamiya_Deniz sağlıkla doğsun insallah kilo problemi olmasa rahatlıkla beklerdim ama korkuyorum normal doğmayacak diye. Sizin bebis kaç kilo
Narinsuu Ftma2 ay maşallah benim de öyle olur umarım sezeryane suni sancıya gerek kalmaz inşallah. Sağlıkla atlatrz bu süreci
Snmhsn İlk gebeligimde Nisan su hiç bişey gelmedi sabaha sezaryen günüm vardı . Gecesinde saat 12de sancım tuttu normal doğurdum 🤣 Şuan 38 oldum beklemedeyim gelsin istiyorum artik
Narinsuu Snmhsn benm göbeğim de düşmemiş durumda belki düşmeden dogururum diyrum ama başka hiç belirtim de yok elimle itecem nerdeyse😅
minikmucizemmmmmm Bende 36+4. Perşembe günü randevum vardı, bebek baş aşağı pozisyonda dedi doktorum. Bu akşam bi huzursuzluk, bacak ağrısı, bel ağrısı vajinada batma ve sürekli kasılma toplanma var. İlk gebeliğim anlayamıyorum ne oluyor😒
Narinsuu minikmucizemmmmmm bana da 36 da bebek aşağıda bari bı iki hafta dayansa dedi ebe. 39 olacam nerdeyse doktor bebek yukarda dedi. Sanmyrm doğum olacağını sizin de
Narinsuu Selmapiskin her şeyi yapar oldum şu son günlerde ama yine yok. Gelmiyr bari bebeğim kilo almamştr umarım yarın yine baktrcam😔