Basak3417 Merhaba kızlar hastanede dağıtmak için hediyelik kolonya yaptıran var mı varsa nerede yaptırdınız ?
ssahnss Basak3417 ben malzemeleri alıp kendim yapıp süsledim çok uyguna geldi sizde o şekilde yapın isterseniz hem el emeğiniz olur hemde uyguna halletmiş olursunuz
SSumm Basak3417 bende Hepsiburadadan kolonya ve şişe sipariş ettim kendim doldurup üzerine etiket bastırdım
noluyosanagenemiross Trendyoldan baskılı boş şişe kolonyası aldım bide ayriyeten kolonya aldım içini doldurmak için ucuza geldi sizde öyle yapabilirsiniz 🫶🏻 diğer türlüsü araştırdım da 1,5 milyar diyen oldu 🙄 ben 550₺ ye hallettim
Nurkcy noluyosanagenemiross Ay bende öyle yapmayı düşünüyorum çok uçuk fiyatlar veriyorlar gerçekten. hediyelik ve çikolatayıda kendim yapıyım diyorum malzeme bulursam :) Bu arada kaçıncı haftada yaptınız bu süs işlerini..
Neslihan1 @Basak3417 Şişeler Instagram sandal hediyelik kolonyası japon kiraz çiçeği efsane kokuyor trendyol
Neslihan1 @Basak3417 30 adet şişe 2 lt aldim 30 unuda doldurdu hatta hastane icin kolonya şişesi de doldurduk bi kolonya sisesi kdr da artti hatta