Dilan00- Sevval0308 ellerim ayaklarım bacaklarım çok şişmeye başladı ellerimde uyuşukluk ağrı başladı hareket etmede zorlanıyorum artık 😏 sizin nasıl geçiyor ?
Sevval0308 Dilan00- ah aynı ben 🙄35 numara olan ayaklarım üç gün önceden başlayarak 37 oldu 🌝sağ elim 27 den beri çok fena agriyot uyuşuyor sinir sıkışması dedi doktorum norolojiye git dedi o doktor da atel verip hiç oynatmayacaksin dedi ee bu da imkansiz
Kadersv21 Dilan00- gece uyurken ayaklarınızın altına kalın yüksek bı yastık koyun faydası oluyor ben ayaklarımdan korkmuştum öyle bı sismislerdiki 2 gün öyle yattım geçti normale döndü
Dilan00- Sevval0308 rabbim tüm hamişlere yardım etsin 🤲 bakalım bana ne diyecek doktor randevu gününü bekliyorum
Aysedugme Sevval0308 en son tam 32 de gittim 1900 e yakın dedi 42 cm di 3 kilo 3.200 civarı doğar dedi ortalama zaten bende 3 buçuk kilo aldım daha iri bir bebek olmayacak 😄 sizin bebiş kaç kilo
Ruya_burcu45 Sevval0308 evet ben de gördüm çok şükür, 34+2 ikiz gebelik. Ben sizden önce dogururum ama, belki de son 10 günümüz, bilmiyorum 🥰
Sevval0308 Ruya_burcu45 tahmini belli mi birşeyler maasallah güzel zamana gelmişsiniz ikiz olmasına rağmen🥰🥹
Sevval0308 casper12 sezeryanin sevdiğim tek yönü gününün belli olması 😂😂sağlıkla gelsin bebislerimiz heyecanlar yuksekk
Ruya_burcu45 Sevval0308 doktorumuz 37. Haftaya kadar gelmeyi umuyor, ama bana kalırsa zor, bu cuma kontrolumuz var, bakalım ne diyecek
Sevval0308 Kadersv21 ya aslında sırt üstü yatmak sıkıntılı ya nasıl ayak altına yastık koyup uyuycam yan olursam bir bacak diğerinin.ustunde oluyor