Tugbaksell41 Kızlarr vajinamda mantar var sanırım 4 gün sonra doktor kontrolüm var o gün göstericem ama bazen dayanılmıcak kadar kötü yanıyo ve kaşınıyor doğal bişeyler önerebilir misiniz
11melike Tugbaksell41 travazol varsa kullan suan aynı sorun bende de var 2 kullanımlık fitil verdi 3 gün arayla kullanılıyor ilkini kullandım azaldı şikayetim ama hala kaşıntım var yoğun şekilde
Zhr-zhr Tugbaksell41 en doğalı bol su günde 3-4 litreye kadar çıkabilirsin bitkisel şeylere girme hiç riskli olabilir.
Nur_50 Tugbaksell41 canım ev yoğurt mayala suyunu iç ev turşusu ye kefir iç 1 hafta demeden düzelirsin bana dua edersin bağırsak floran bozulduğu İçin mantar olmuşun
Tugbaksell41 Nur_50 Nur_50 valla yoğurt var 2 haftadır çekiyorum ama bu yoğunlukta değildi deneyeceğim teşekkür ederim
Smlaa Nur_50 eşine bulasiyo daha sonra tekrar geliyo ya benimki 2 haftaya bir oluyo sağlık ocağındaki ebe dedi eşin gelsin doktor ona da ilaç verir o tekrarlanan sevap oluyo dedi
Nur_50 Smlaa eşiniz birliktelik sonrası hemen temizlensin dikkat ederse olmaz benim eşime bulaşmamıştı hiç ama akıntı o kesik yoğurt gibi görüntü ben bile tiksinmiştim
Nur_50 Smlaa altınkılıç kefir iç inşallah birşey kalmaz aç karnı 1 bardak yoğurt mayala onu ye ev turşusu doktorum önerdi benim bu arada 😃hemen geçince herkese diyorum bende o ağrı o koku o görüntü çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın
Smlaa Nur_50 amin canım da kefiri hiç sevmiyorum ya midemi bulandiriyo annem küçülen de zorla ocirirdi şimdi hiç icemem heralde
Nur_50 Smlaa o görüntü görmektense içmeyi tercih ederdim 😃 ama onun yerine sende yoğurt mayala ye tabak tabak birde ev turşusu ye geçer bana dua edersin bol😁