Elifasell Deebg öyle deme kuzum rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versın herseyden once saglıgın sen kontrollerını ıhmal etme doktorundan emın degılsen baskasına git rabbımden umit kesilmez ben oyle oldum dıye ole olcak degıl sadece kendi saglıgın ıcın sen iyi oldukca hersey olur inş 🤲🤲🤲💕💕💕
Deebg Elifasell inşallah cuma günü tekrar gideceğim doktora çok korkuyorum kötü bşey duyacağım için bi yandan da hazırlamaya çalışıyorum kendimi 😢
Medusa Deebg ohoo ne hikayeler var, doktor down sendromlu %90 deyip semdromsuz doğan çocuklar mı dersin, 8. Haftada henüz kalp atışı duymayan mı. Bence hemen umutsuzluğa kapılma ya :/
Elifasell Deebg uzuntu bu tur yasantıların en buyuk dusmanı fazla takmamaya ne hayatlar var bızım yasadıgımızı bile keske yasasaydım diyen allaha sukur saglıklıyız ve rabbım hayırlısını ne zaman dikerse o zaman tekrar olucak elbette sen gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı neyse o olsun 🤲🤲🤲❤️❤️❤️
Deebg Medusa evet aslında haklısınız hayırlısını nasip etsin Allah 🙏 Cuma gelsin bir an önce ve netleşsin istiyorum durum sadece
Deebg DamlaK evet benimde öyle artmıştı 8. Haftadayım halada artış gösteriyor ama boş gebelik olabilir 😐