Gzmycl000 atamomy benim de bir hafta geri ama o döllenmenin geç olmasıyla yani adetten hemen önce döllenme olmuşsa olur dedi doktorum
Pinar4588 efem1 Satılan Meyveli kefirlerin içinde fazla katkı maddesi var ve bana aşırı tatlı geliyor içemiyorum. Sade alıp evde sevdiğin meyveleri fındık ceviz falan ekleyip sağlıklı şekilde tüketebilirsin. Tatlandırıcı yerine bal pekmez ekleyebilirsin. Sade olarak bende çok sevmiyorum
incinur0102 efem1 evet hepsi farklı söylüyor,bugün başka hastaneye geldim gözükmek için burasi haftası ile uyumlu buldu kilo olarakta 2140 dedi anlamadım gerçekten,USG den USG ye bu kadar fark normal midir?biri 10 gün geri derken diğerinin normal gormesi
efem1 incinur0102 ben ilk defa dün farklı bir USG cihazindan kilo ölçümü yapıldı normalde hep kendi doktorum olcerdi ama benim doktoruma hala normal geliyor haftayla uyumlu diyor ama devletteki doktor 1 hafta geriden geliyor diyor cihazlarda değişiyor doktordan da 🤭
atamomy Kızlar inanın düşünüp kendimizi üzmemize değmez. Düşündükçe daha çok stres olup bebeğe de zarar veririz. Nasıl olsa doğunca çabuk kilo alıp toparlayacaklar. Sağlıklı olsunlar yeter. Ben hep diyorum kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir. Varsın zayıf doğsunlar ama sağlıklı olsunlar🙏🏻
efem1 atamomy çok haklısın canım ama bir anda insan takılıyor gerçekten bu kilo takıntısı elde değil bilincindeyim Ama hala takiyorum 🤦
atamomy efem1 çevre baskısından oluyor farkındayım kuzum. Özellikle de eşlerimizin aileleri tarafından sürekli sorulduğu ve irdelendiği için. Ama inan bu günleri de unutacağız ve artık kucağımızda taşımaktan yorulacağımız yavrucuklarımız olacak onlar🥰