Minnonunanasi Bugün 2. Doz tetenoz oldum şimdi ateşim 37.7 olarak seyrediyor ve kemiklerim kırılmış gibi ağrı halsizlik var arkadaşlar sizlerdede böyle oldu mu ?
Sevgi1985 Minnonunanasi 4 5 defa oldum 2021 de 4 toz oldum hiç çevremden de kendimde ateş şikayeti duymadım olmadım da çocuklarım da aşı oldu onlarda ateşlenmedi
Nejla1069 Minnonunanasi aşı olduğum günün gecesi bi üşüme geldi titredim sabaha kadar ishal oldum miğdem bulandı kustum 2 gün kadar kol ağrısı ayrı bi tarafa zaten yan etkisiymiş normal yani
boymomyz Minnonunanasi bugün bende 2. Dozumu oldum sadece sersemlik var kolum ağrıyor ama ilkine göre hafif diyebilirim . Ateş vs yok canım
Minnonunanasi Nejla1069 o kadar korktum ki ama dr a gidicek halim yok türk flimlerinde ki gibi dr un bana gelmesi lazım öyle bir yıkılma hali
Nejla1069 Minnonunanasi ay kuzum korkma ya hatta araştır YouTube yada Google orda doktorlar bile söylüyor ben o kadar kötü oldum ki ona rağmen gitmedim içini ferahlatmak istiyorsan gidebilirsin ama emin ol yan etkilerinin başında ateş geliyor tecrübeyle sabit 😂
Hayrnnisaors97 Minnonunanasi Ben ilk dozu oldum şuan kolum kalkmıyor çok ağrım var sol tarafla bi iş yapmadım sağ tarafa yüklendim oda şuan ağrıyor 🤕
Minnonunanasi 2 gün sonradan bildiriyorum arkadaşlar geçti 38 derece ateş titreme ve bacaklarımda kırık gibi halsizlik falan hepsi mucizevi şekilde yok oldu çok şükür