Nazliiiiiiiiii Kızlar 8 haftadayız akıntım var bazen yeşile çalıyor hamilelikten beri daha fazla arttı yaşayan ve bitkisek çözüm bilen var mıı
Zhr-zhr Nazliiiiiiiiii gebelikteki sorunlar için bitkisel çözümler arama canım erken dönemdesin riske atma. Akıntı gebelikte oluyor evet ama rengi ve kokusu önemli yeşile çalıyorsa enfeksiyon olabilir ertelemeden doktorunla görüş mutlaka geçmiş olsun
Portredekitirtil Nazliiiiiiiiii enfeksiyon için nioli yağını araştırın bir iki damla iç çamaşırınıza damlatırsanız çok iyi gelecektir ama vijinanıxa direkt sürmeyin. Google da araştırın dr. unuza danışın eğer müsade ederse öyle kullanın
asli_12 @Nazliiiiiiiiii benimde öyle ilk günden beri enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazmadı şu an İçin gerekli degil dedi kan tahlilin var mı elinde sonuç
Aslibali Nazliiiiiiiiii doğrudur ama gebelikte enfeksiyonu ilerleyip bebeğe geçmemesi lazım. Evdeki şeylerle bunu bir an önce önlemek mümkün degil. Doktora nioli yağını da sorun.ben de aldım 1 damla iç çamaşıra dökülüyor. Benim doktorum kullanabilirsin dedi
Aslibali Nazliiiiiiiiii benim şu an olmadığı için ( bildiğim kadariyla tabi) bilemiyorum. Hazırda bekletiyorum.