Asibayan Kumsalllll normal ultrasyon canım eskiden nasıl bakıyorsa aynı şekilde baktı cinsiyet icin farklı bir yerden bakmıyo yani
Kumsalllll Asibayan canım tabiki normal ultrason onu demedim karnında sagdami çok yoksa soldami gezdiririyo
momssssss Ben dün özel bir hastanede 2 li tarama testine girdim 11+2 yim ve cinsiyetini sordum dr da hemşire de güldü ve daha çok erken olduğunu belli olmayacağını söylediler ve dr baktı yine göremedi 17.haftada 4lu taramaya gel o zaman kesin görünür dedi.sonra ben suratımi falan asınca çıkarken biraz kıza benziyor dedi ama açıkçası bana çok inandırıcı gelmedi tekrar gelmem için söyledi bence çünkü ekran çok küçüktü ve çok karanlıktı bebek zor belliydi el sallıyordu ve kafasını sağa sola hareket ettirip duruyordu ben erkek hissediyorum ve bebeğim 12 haftalik görünüyor ultrasonda 1 hafta önde gidiyor bu yüzden erkek diye düşünüyorum ve herkes de öyle diyor
DeryaZ Meltem553 aynıyız🎀 Banada ikili testte kız dedi ama ümitlenmiyorum 2hafta sonra gidicem bakalım inşallah öğrenirim☺️
Meltem553 Bende 9 gün sonra gidicem aslında öğrenebiliriz şimdi gitsek ama doktor 29 unda gel dedi bekliyorum bende çok merakla 😁
TgceBkr 12 haftalıkların erkek ama 16 da netleşir dedi 16. Haftamızda kızımız olacağını öğrendik kesin dedi 🥰 . Şuan 19+1 deyiz😊
Nusema25 eylulb bana 16 da tahmin bile soylemedi 20 olcak sali gunu ogunde gitcem cok merak ediyorum hayirlisiyla kizdir insallah tabi biri bana sağdaysa ilk tekmesi kendide sagdaysa erkektir dedi 😕