Melekayyildiz Ben 3+6 haftalıkken öğrendim gebeliğimi, çizgi biraz silikti. Daha sonrasinda kan verdim kam testiyle kesinleşti gebeliğim. Son adet tarihime göre 5 haftalık olması gerekiyordu öğrendiğim gün. Ama doktor geç döllenme olmuş 3+6 haftalık demişti 😊
16Kubra-fatih49 😌 benimde geç döllenme oldu ve alttan muayne bile ettiler negatif di şimdi ise 38+2 olduk kızım ile
Bhrbynl Hayalim1_ ben yaşadım canm geç döllenmeyi. Hamilelikle ilgili tüm belirtilerin vardı ama testlerde negatifti. Hamile olduğumu öğrendikten sonra doktor söyledi 2 hafta geç döllenme olmuş bende
Bhrbynl Hayalim1_ nedemek canm bi faydam dokunduysa ne mutlu bana . Sende sağlıkla lırsın inşallah miniğini kucağına 🥰
blueberyy00 Hayalim1_ benimkisi geç döllenme oldu ikinci gebeliğim gecikmenin 11. Günü test yaptım hafif pembe çok net olmayan çizgi çıktı kan verdim ertesi gün 290 gibi bir değer çıktı yani daha yeni dollenmisti normalde adet haftama göre 8. Haftada ama keseye göre 6. Haftada gördük keseyi yani iki hafta geriden geliyordu doktor geç döllenme dedi hala öyleyiz 16+5 haftaligim normalde adete göre ama döllenmeye göre bebek 14. Haftada
Mervs blueberyy00 bu yazdıgınız bana birazda olsa umut oldu adetim 4 gün gecikince 240 çıktı ve 4 gün sonra tekrar kan verdim 485 çıktı yükseliş olarak az geldi bana ama normal diyolar umarım öledir 🤲🏻
zeynepsg Hayalim1_ benim de geç döllenmeydi adetimi 7 gün geçince öğrenmiştim ama ben sürekli test yapan biri değildim doktorlar genelde en sağlıklısı adet üzerine 1 hafta gecikince bakmak dedikleri için 1 hafta geçince gittim direk kan testi verdim
Melekayyildiz Hayalim1_ sağlık olsun umudunu kaybetme 💖🤲🏼 Dua et bol bol. Allah gönlüne göre versin 🌷
blueberyy00 Mervs umudunuzu yitirmeyin benim 12 gün gecikmeyle 200 lu sayılar çıkmıştı düşünün yani degeriniz normal bence bekleyin keseyi görecek değere ulaştığında değeriniz herşey daha net olur içinizi ferah tutun