sekerparemm Hayalim1_ yinede kan sonucunun çıkmasıni beklemek daha mantikli e nabizdan baktinmi belki çıkmıştır
Hayalim1_ sekerparemm özel hastane olduğu için e nabıza düşmez dediler barkodda vermıyorlar arayıp çıkıp çıkmadığını sorabılırsınız ama sonucu ogrenemezsınız buraya gelmeniz gerekir dediler
Melekayyildiz Hayalim1_ bende kan testini özel hastanede yaptırmıştım e nabiza düşmüştü kuzum, sen yinede arada kontrol et
zeynepsg Hayalim1_ benim de geç döllenmeydi adetimi 7 gün geçince öğrenmiştim ama ben sürekli test yapan biri değildim doktorlar genelde en sağlıklısı adet üzerine 1 hafta gecikince bakmak dedikleri için 1 hafta geçince gittim direk kan testi verdim
Hayalim1_ Lina04 yarını sayarsak 8 gün diyecek kuzum kan verdim yarın çıkar inşallah pozitifi görürüm dua edin olurmu benim için 🤲🏻❤️🌺
Melekayyildiz Ben 3+6 haftalıkken öğrendim gebeliğimi, çizgi biraz silikti. Daha sonrasinda kan verdim kam testiyle kesinleşti gebeliğim. Son adet tarihime göre 5 haftalık olması gerekiyordu öğrendiğim gün. Ama doktor geç döllenme olmuş 3+6 haftalık demişti 😊
16Kubra-fatih49 😌 benimde geç döllenme oldu ve alttan muayne bile ettiler negatif di şimdi ise 38+2 olduk kızım ile