Susam-21 Kızlar sizde de oluyor mu benim bu aralar sıklığı çok fazla arttı tüm gün boyunca neredeyse karnım tas gibi nefesim kesiliyor gibi hissediyorum
YaseminBatrk Susam-21 ohooo olmazmiii fena hemde. Sanki karnımı ikiye yaracak merhabe ben geldim diyecek gibi.
Dilankml Susam-21 33 haftalığım bende de çok yorulunca taş gibi oluyo yani ciddden rahatsız ediyor 🥺 ara ara kasılmam da oluyo benim taş gibi olduğu zamanda
Susam-21 Dilankml benim 27.haftadan beri oluyor karin büyüdükçe daha zor geliyor acaba cinsiyet ile alakası var mı durumun benim oğlum olacak inşallah
Susam-21 Esma1afra bu durumu tetikleyen şey ne bilmiyorum uzansam geçmez yürüsem geçmez otursam yine aynı hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de çok zorlanıyorum ben artık
Dilankml Susam-21 benim de oğlum olucak canım erkek çocuğu daha aşağı da ve kasıklara baskı yaptığı kasılmalar sertleşmeler çok olduğu söylenir
Emineqk Bende 35 haftaligim 30 üncü haftadan beri bu sertleşmeleri yaşıyorum. Bugün gezerken bir ara bir sertlesti tüm nefesimi kesti aldı olduğum yere çöküp ağladım resmen acısına.
Susam-21 Emineqk bende de öyle oluyor maalesef bunun için magnezyum verdi doktorum ama hiçbir etkisi olduğunu düşünmüyorum
Sumeyye61_gokce Susam-21 bnde maznezyum kullanıyorum çok ağrım olunca 2 tane alıyorum biraz da olsa hafifletiyo 37 +2 olduk çok fena artık dayanamıyorum bazen ağlıyorum rabbim yardım etsin bütün hamilelere
Susam-21 Gzo benim o kadar sert oluyor ki karnım patlayacak gibi oluyor ve karnım biranda büyüyor gibi oluyor
Sumeyye61_gokce Susam-21 doktorum bana famodin yazdı yemekten önce içiyorum daha çok hafifletti midemi doktorunuza Bi danışın isterseniz