Aysedrsn 8+4 haftalık gebeyim şuan hastaneden yazıyorum çok şiddetli kanamam oldu doktora geldim kese aşağı doğru hareket ettiği için bu kadar şiddetli kanaman var düşük riskin var dedi aynı durumu yaşayan varmı lütfen söyleyin :(
YaseminBatrk Aysedrsn kızım da kanama değilde lekelenme olmuştu iğne ve serum vermişti doktor sonra bir daha olmadı şuan 5.5 yaşında hamd olsun turp gibi. Şuan ki hamileliğimde kese üstünde kanama vardı 2 aya yakın progestan ilaç kullandım hamd olsun o da düzeldi. Korkma Allah’ım vardır bir bildiği sağlıcakla taburcu olup evinize dönersiniz inşallah. Dua et Takdir Allah’ın 🙏🏻💞
Zhr-zhr Aysedrsn canım sakin kalmaya çalış 5 ay boyunca bir fiil kanamam oldu iğneler ilaçlar serumlar aciller 5-6 ay kadar sadece lavabo için kalktım. Evde üstümü değişip ped takıp 10 dakika uzaklıkta hastaneye gidene kadar ayakkabılarıma kan dolardı. Şimdi çok şükür 34+1 i gördük hala erken doğum riski var ama normal hayatmış döndüm. Doktorun ne derse tamamen uygula mutlaka. Pozitif olmaya çalış her şeyden önce ben kendimi hep verende alan da Allah hayırlıysa evladım sağlıklıysa bu dünya ona eziyet olmayacaksa elbet benden sakınmaz Rabbim diyerek teselli ettim. Çok zor bir psikoloji aylarca aynı korkuları tekrar tekrar yaşamak ama onun kalp atışını her duyduğum an dünyanın en mutlu insanı ben oluyordum. İnşallah senin için de her şey yoluna girer. Kendini oyalamaya çalış. Ayaklarının altına basenlerinden itibaren yorganla yastıklarla rampa yap rahme giden kan akışı artsın. Bol bol avokado ceviz çiğ badem tüketmeye çalış kefir içmeye çalış ananas yemeye çalış içeriklerini ve gebelikteki etkilerini okuyabilirsin çok faydasını gördüm ben. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Kediannesi1 Pıhtılaşma problemi yüzünden aynı durumu yaşadım hastanede yattım çok şiddetli kanamayla 5 gün önce şu an çok şükür kanama alanı azaldı iyileşiyorum bebeklerim de iyi pozitif düşünün iyi şeyler olsun dua edin kendinizi strese sokmayın geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız
Zhr-zhr Aysedrsn cümlemizden inşallah 🙏🏻 Allah göstermeyeceği muradın hayalini kurdurmazmış biz tedbirimizi aldıktan sonra Rabbim her şeyi yoluna koyar. Vaktinde sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏🏻
Aysedrsn Esracigdem kanamam var daha ama azaldı yani ilk anki gibi değil ¾ gun yatış verdi doktor serumlar haplarla öyle yatıyorum taburcu olmayı bekliyorum sen ne durumdasin şuan
Khena Bende cuma gecesi 2 de gittim hastaneye, çok kanmam oldu. Dr serum iğne fitil verdi yatış yaptı. Eve geldim bir süre yat dedi. Verdiği ilaçları kullanıyorum. Bebeğim iyi. Çamur gibi akıntı devam ediyor.
Bsrblr Benımde suan 8+3 ve üç gündür kahve kahve pıhtı gıbı leke gelıyor alttan bakacak dıye de doktora gıtmedim yarın randevum var sızce normal mı çok fazla degıl ama her lavaboya gıdince gelıyor
Iremkoko Bsrblr benimde tam sizin haftanıza yakın şakır şakır kanamam oldu alttan muayene ettiriyorum çünkü rahmim tersmis ama kanamanın nerden geldiğini anlamadılar progestan fitil kullandım bi iki kez ertesigün kanamam kahverengileşip durdu bu arada bebeğimin kalbi atıyor kese etrafındada kanama yoktu sadece o gün yatıp dinlendim normal hayatıma devam ediyorum içiniz rahat olsun yani eğer anomalisi varsa düşücek sağlıklı bi bebekse yaşıcak dedi doktorum çok şükür suan 12. Haftadayım herşey yolunda yani psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmeniz çok önemli olumsuz düşünmeyin sakın her konuşunalada inanmayın özellikle etrafınızdaki insanların yorumundan uzak durun🫶🏻
Esracigdem Aysedrsn benim de azaldı leke geliyor su an kasık ağrım hafifledi. Serum takılı. Wcye gitmem bile yasak. Lazımlık kullanıyorum 🤦🏻♀️ 24 saat kanama olmazsa çıkış veririz dedi gün belli değil. Ultrasona bile göndermedi. Fetal DNA sonucum geldi temiz inşallah sorun çıkmaz kalır bebek
Esracigdem Aysedrsn Amin İnşallah sen de öyle. İdrar yaptıkça geliyor. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu durumdan. 😪
Aysedrsn Esracigdem inşallah canım kafana takmamaya çalış çok zor biliyorum ama dene hiçbir şey senden ve çocuğundan önemli değil ❤️
Esracigdem Aysedrsn Ah keşke kurtulsam işte aptal kafam ağır kaldırdım ondan oldu neyse düzelcez İnsallah 😔
Aysedrsn Esracigdem hâlâ hastanedeyim az az kahverengi akıntı olarak geliyor şuan yarın doktorla konuşacağım inşallah taburcusun der dua et ❤️