Sibel_gedik ikranurkutay nasıl gidiyor cnm ? Dün doktora gittim bende kese göründü ama bebek yok, kese boyum 12 mm olmuş , bir hafta öncesinde 6 mm miş , bebek neden görünmüyor acaba . Bugün tam 6 haftalık olduk , böyle olan varmı acaba? 🤗🤔
Ybah Sibel_gedik benim de kese görünmedi bhcg vardı kese gormuyordu 4. Haftada falan gördü çok küçük demişti doktor Ama Bi 10 gün sonra gel bakalım demişti öyle gordu
ikranurkutay Sibel_gedik banada herşey yolunda bebek yeni oluşuyor içinde canım belki seninkide bu haftalar içinde oluşur haftaya kalp atışlarıyla birlikte görürsün insallah 🤲🏻🥰🌷
Sibel_gedik Ybah kese göründü ama bebeği göremedi doktor bugün 6+1 olduk , bakalım haftaya görür inşallah 🙏🏼
Ybah Sibel_gedik bekleyiş zor 10 gün bekle demişti zaman geçmiyordu ilk gebelikti Kese varsa devamı gelir inşallah
Sibel_gedik ikranurkutay nasıl gidiyor cnm , bulantıların başladımı ? Bu ara bulantı hissi var sürekli ya , ne zaman olacağını da kestiremiyorum bazen sabah oluyor , bazen saatlerce sürüyor . Halsizlik ve uyku 😴 sinir yaptı hepsi bende 😔
ikranurkutay Sibel_gedik canım ben çok acikiyorum normalde fazla yemek yiyen biri deglim acıkınca miden hafif bulanıyor çubuk kirekerle bastırıyordum meyve yiyorum kilo almayın diye hafif bel ağrısı var fazla değil kasık agrımda geçti miden bulandiginda meyve ve tuzlu kreker tüket kahve rengi akıntım geçti şükür haftaya pazartesi doktor kontrolüm var
Sibel_gedik ikranurkutay ya ne güzel fazla bulantı olmuyor ne güzel ☺️akıntı geçmesi de güzel önlemini almışsın zaten . bu gebelik zor geçecek gibi mide bulantısıyla , yok daha gitmedim pazartesi gidicm bakalım bebek görünecek mi . Kalp atışı duyamam belki ama inşallah bebeği görürüz 🤲
ikranurkutay Sibel_gedik kalp atışı duyuluyor 6 ve 7 dinci hafta da canım inşallah duyulur ve görürsün😊 mide bulantım oluyor ama hep tuzlu şeyler yiyorum artarsa ilaç isterim☺️
Sibel_gedik ikranurkutay inşallah cnm şuan 6+4 ama geç döllenme olduğu için hemen duyamayablrm. Hayırlısı inşallah 🤲🙏🏼