eylulmihrasmom kızlar ilk bebeğimiz olacak Allahın izniyle eşime hediye almak istiyorum sizce saçma mı doğmadığı halde almak ya da ne almalıyım ilk babalar günü olacak eşimin🥹
Rukiyeakn eylulmihrasmom merhaba benimde bu gün aklıma geldi 38.haftama giriyorum çarşamba günü babalar.gunune muhtemelen doğum yaparım diye düşünüyorum acaba şimdiden alsam mi ☺️
babymomy_ eylulmihrasmom hiçte saçma değil 🥰 ben sevgiliysen nişanlıyken bile geleceğin en iyi babası diye hediye alırdım o da bana alırdı anneler gününde 😄 Ama bu babalar günü ben ne alacağım hiç bilmiyorum ilk bebeğimiz olacak bizimde 🥰
Rwerdst eylulmihrasmom ay aşkooommm bende alcam ama ne alcam bilmiyorum 🤭🤭 bulunca bana da haber ver ❤️
Hagsa eylulmihrasmom ayy ne alıcaksınız fikir söyleyin lütfen ilk bebeğime hamileyim çok güzel olur 🤩
eylulmihrasmom Hagsa bilmiyorum ki hiç bir fikrim yok🤭 ne alsak bilemiyorum valla alan arkadaş varsa bize de fikir verirse müthiş olur 🥰
1mucize eylulmihrasmom geçen içimden geldi parfüm aldım babalar gününde de kol düğmesi düşüyorum şu an aklımda bu var kızımda babalar gününde 1 aylık olucak farklı bir şey aklıma gelirse yazarım farklı fikirleriniz varsa öneriye açığım 😊
eylulmihrasmom 1mucize aklımıza bir şey gelsee🥹 aslında benim eşim de parfüm istiyordu bak bunu bende düşünebilirim ama farklı bi şeyler olsun istiyorum 🥲
adatuna Benim fikrim ne gerek var, ileride çocuğunuz almak isterse alırsın kutlat babasına zaten. Özel günlere de çok anlam yüklemiyorum ben :) erkekler de bence çok anlam yüklemiyo
eylulmihrasmom adatuna geçen sene babalar gününde düşük yapmıştım eşim benim ilk babalar günüm diye heyecanlıydı hevesi kursağında kaldı bu yüzden bizim için anlamlı. siz almayıverirsiniz :) ilerde çocuğumuz da alır inşallah.
yaseminaltintas eylulmihrasmom Ben zibin aldim link birakayim fikir olsun size de https://ty.gl/wpjc3flppf