derya_16 Kızlar sanki karnım şiş🥺2. Gebeliğim bu karnımın büyümesi için bence erken çok mu kilo aldım acaba. Yemeyi seven biriyim dikkat etmeye başlıcam artık. Bu haftalarda karnı belirginleşen var mı🤦🏽♀️
derya_16 Hoppala78 çok erken değil mi yaa kızımda 20 haftada falan başladı. Kimseye de sölemedim her gören kilo aldın diyor🤣
derya_16 xbebegimx off çok erken geldi bana her gören kilo aldın yoksa hamile misin diyor. Daha önce düşüklerim olduğı için annemler dışında kimse bilmiyor. Sölemeyi de düşünmüyorum ama kendileri belli edecek varlığını galiba🤣
Aaa122 Bezgii al benden de o kadar hele akşamları resmen hamileyim ya😂 sabah o kadar olmuyor 2 aylık daha ama maşallah burdayım diyor
Merve1124 İkinci hamileliklerde daha erken çıkıyor diye biliyorum yengeminde öyle olmuştu ikinci gebeliğinde çok çabuk çıktı
M-Y2020 derya_16 benimde 2 . Gebeliğim hiç yemediğim halde çıktı ya kiloda almadim gaz desem bilemedim
hulyaca derya_16 **13+5’im 3. Hamilelik ve çıktı daha şimdiden. 2. Ve 3. Hamilelikler yakın bi de benim onun da etkisi var ** 🫠 https://mutluresim.com/image/neyzWq
Deletedmom_103 derya_16 2. Gebeliklerde daha erken çıkıyor diye duydum ve burda da okudum. Bende ilk gebelik 11+5′im sabah dümdüz akşama doğru çıkıyor gaz diye yorumluyorum ben 🌺
Burcum derya_16 2. de 9. Hafta karnım belirdi ve kotlarım olmamaya başladı🙊 şuan 16. haftadayım ama sanki 20. hafta😀
Gzd11gzd derya_16 İlk haftalarda hormonlarınızın değiştiği ve adet görmediğiniz için karın şişliği oluyor aslında kilo değil. Vucutta artan progestan hormonu kaynaklı da şişlik olabiliyor.
kelebekucusu derya_16 ilk haftalardaki gaz ve ödem oluyor ne yazık ki o haftalarda 6 7 aylık gibi karnım vardı. Bol su içip ekmekten tuzdan uzak durun