Lamelif Kızlar ilk 3 ay çok kilo almadım sadece 2 almıştım. Şimdi 19. Haftalığız son 3 haftada 4 kilo aldım 😖 Bebeğim daha 300 gr bu kilo nerden çıktı. 3 günde karnım çıktı birden evdeki hiç bir kıyafet olmuyor😭
Haticeyildiz Lamelif kullandigin vitaminlerden olabilir bende oyleydim bi anda kilo aldim sonrada tutamadim kilomu aldi basini gitti
NeslihanBacakayl Lamelif vitamin kullanmaya başladıysanız oluyor bende 20-24 haftaları arasında 5 kilo aldım bir anda şiştim
Lamelif Haticeyildiz canım aynı D vitamini damla, decavit ve progestan kullanıyorum baştan beri ama şu son iki hafta noldu bilmiyorum 🤔
Kubrakabakci Evlendiğimde 60 kiloydum ben 1 ay adet görüp hamile kaldım istiyordukta boyum 1.60 ve şuan 12+6 ama 66,5 kiloyum karnımı görende şaşırıyor çok çabuk belli oldu diye
rf17 Kubrakabakci ben de sizin gibiyim bir kere adet gördüm hamile kaldım. şimdi 13+3 sizden 5-6 cm kısayım kilo alımı da aynı diğer konuda gördüm de 😅 aynıyız neredeyse şaşırdım ben de 🙂)
Aysealty Kubrakabakci cnm bulantın olduysa basta tiksinme falan oluyor ya bitince belki biraz abartmıssındr.vitaminlerden oldugunu sanmıorm ben balık yağı falanda kullanıyorm kiloyla ilgili bi sıkıntı yasamadm24.haftadaym 4kilo aldm o 4kilonun 2,5gunu bulantılarımın geçtigi ilk haftalarda almıstım
Esmaa Selam.canim ben 23 haftadayim kilo almadim bebisim 568 kq di bende bide gordun kac kilo almisim birden bire😀😀
humaninannesi61 Ben 53 kiloyla hamile kaldım 2. Ayımdan 4. Ayıma kadar deli gibi kustum 50 ye düştüm. Bulantılarım geçti 2 ayda 10 kilo aldım Decavit hapıyla birlikte 😂 sonra 2 3 kilo eklendi. Şimdi 34+4 ve 68 kiloyum 🤷🏼♀️
Zeyneps 30+4 haftaligim.Su ana kadar 11 kilo aldım 65 ile hamile kaldım şu an 76 yim.Hemsire çok kızıyo valla çok kilo alıyosun diye ama napalim decavit şişirdi bizi 😂😂
Kubra18 Bende 25. Haftamdan sonra hizla almya basladim suan 27 haftlk oldum 6 kilo almisim. Ilk oqlumdada 13 kilo almisdim