34+1deyiz şuan. Yarım saat kadar önce içim yandı dolabı açtım eşimin kolası gözüme çarptı. Yok dedim içmeyeyim sağlıklı bişeyler içeyim. Şişenin dibinde biraz pekmez kalmıştı soğuk su döktüm üstüne çalkaladım bi güzel diktim. Tam şişenin kapağını kapatıp çöpe atcam bir de ne göreyim şişenin içi karınca 🐜 dolu. Midem de bulandı ama istifa edemedim bir türlü. İnternete baktım bir bilgi de yok. Hayır kendim de hemşireyim demir yalayan gebe gördüm, toprak yiyen gördüm ama karınca nedir ya 😂 Neyse bebeğe bişey olur mu acaba diye kıvranmaktansa rezilliği göze alıp doktoruma yazdım. Dedim bu saatte çok saçma bir soru için rahatsız ediyorum ama durum böyle yapabileceğim bir şey var mı? Sıkıntı olur mu? Kadıncağız anında gördü yazmaya başladı ama gülmekten yazamadı bir türlü😂 sonra cevap geldi “Afiyet olsun bişey olmaz protein olur 😂 merak etme çocuklar çok karınca yer zaten😂” kırılıyoruz gülmekten. Şimdi kim bilir kaç saat eşiyle buna gülecekler ama olsun en azından içim rahatladı. Eşim de bundan sonra sana et almaya gerek yok protein ihtiyacını karıncalardan karşılarsın diye dalga geçiyor şuan 😂 Zannetmiyorum ama aynı durumu yaşayanlar varsa korkmasın diye paylaşayım dedim 😂