Mothertea Sabah başladı hala devam ediyor tansiyonum normal artık başım acıyo eğilemiyorum bile bu normal mi parol vs etki etmiyor delirmek üzereyim ağrıdan normal mi bu çok ağrıyor ve hiç geçmedi 😣😣😣
Hilalyazbos53 Mothertea 26. Haftaya girdim benimde hala aynı şekilde arada bir giriyor ağrı ama dediğiniz gbi başımı sallayamayacak durumda neden oluyor bilmiyorum ama acile de gittim serum taktılar yinede fazla etkisini görmedim. İnşAllah tez vakitte kurtuluruz bu baş ağrılarından
Dlrkraslan Mothertea migren taşı kullandım hala da ağrıdıkça kullanıyorum en iyi o geliyor deneyebilirsiniz
miniskesi Mothertea benim de geçen hafta oldu tam 2 gün aralıksız başım ağırdı. 2 GÜN!!! :( gece 2 saatte 1 uyandım ağrıdan. işten gelince karanlık odada gözlerimde göz bandıyla yattım zifiri karanlık iyi geldi bana sadece. evde uygun ortam varsa sessiz ve karanlıkta uyumaya çalışın
Balahatunn Ben de 9 haftalik hamileyim. 3 gundur filan hafif hafif agriyordu basim. Duun oyle uyandim ki egilince zonkluyordu sol tarafim. Aksama kadar agridi. Bugun gecti cok sukur. Havalardan olabilir. Evler serinledi
Mothertea Hilalyazbos53 başımı ceviremedim o derece bir ağrı inş geçer diğer gebeliğimde hiç yaşamadım 😔
Aytac27-07 At kestanesi iyi geliyor baş ağrısına,alnınıza boynunuza kulak arkasına sürün yemeniyle bağlayın yatın,
Balahatunn Mothertea migren tasi iyi geliyor. En guzeli de sicak bir banyo kesiyor bas agrisini. Burunda tikaniklik filan varsa aciyor cunku
tazeanne___ Mothertea aklınızda olsun bana da doktorum başın ağrıdığı zaman bir tane parol,üzerine şekersiz veya az şekerli bir Türk kahvesi iç kafein etkisini artırır iyi gelir demişti. Ben çok zorlandığım zamanlarda böyle yapıyorum bide ılık bir duş alıyorum iyi geliyor tavsiye ederim ☺️