Annisshh Kızlar cuma günü normal doğum yaptım bayağı dikişim var iki gündür çok ağrıyor oturamıyorum sürekli ılık suyla temizliyorum hafif şiş olmuş bugün baktım sizler nasıl bakım yapıyorsunuz bir fikir verin😔
Papatyamoms Annisshh bir arkadaş ben her wcden sonra sac kurutmayla kurutup öyle çıkıyordum demişti çabuk toparladı diye aklınızda olsun
Birsenvergili Annisshh canım ben bunu ebeye sormuştum batikonla güzelce temizle ve iç çamaşırın içine bi pet gibi gazlı bez koyabilirsin
EsraDabakzkal Annisshh her wc den sonra baticon la pansuman yaptım. Ağrısı hiç szalmayınca Dr madecassol adlı bi krem yazdı. Valla dünya varmış çok iyi geldi kesinlikle tavsiye ederim. Ama bi Dr baksın gene de
Badgirl_ Canm ben vaginorm diye bi krem kullandim hem agriyı hafifletiyodu hemde dikis izinin kalmasni aza indiriyo her tuvaletten sonra sicak suyla yikadım buda agrıyi hafifletiyo ve kurulayıp batikonluyodum 2 haftda sifir agrı oldu hic hissetmedim bidaha bide olabildigince yat ne kadar cok dinlenirsen okadar iyi😊
ElmasBurhan Badgirl_ bende yüzde seksen normal doğum dedi çok korkuyorum da doğum yapmış biri olarak aklıma bişey takıldı size sorabilir miyim
Badgirl_ Annisshh yok canm recete ile alınmiyo doktor önerdi bende aldım gercekten agrılara cok iyi geliyo
Tubahmet Bi de geçenlerde biri yazmıştı ağrıdan ölüyormuş bi bakmış içerde gazlı bez unutmuşlar ondan çok ağrısı olmuş bi ayna yardımıyla bakın nolur nolmaz
Annisshh Kızlar şimdi baktım aynayla bez falan göremedim ama makata doğru olan dikişler şişmiş ve morarmış normal mi ya
reinamm Kairem PERİNE MASAJI. Bunu yapan 50 kadından 48 i dikişsiz doğum yapıyor. Yapmayan kadınların %80 i dikişli. Zaten ıkınamayınca bebek çıkmayınca mecburi dikiş açılıyor. Şans işi değil.
Annisshh Kızlar acile gittim dikiişlerden biri ödem olmuş kan oturmuş oradaki dişkişleri kesip açtılar ve kanı akıttılar tekrardan dikiş yaptılar uyumasını beklemediler şimdi eve geldim ve bebeğimi kucağıma bile alamıyorum kötü durumdayım uyuşması için bir tane jel yazdılar ama kar etmedi
asoplavix Her lavabodan sonra batikon ile pansuman yapıp kurutma makinası ile kuruttum. Gergin banyo yaptım. Ped değişimine de özen gösterdim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. 15 gün olmadan düştüler